Резюме від 28 травня 2024 PRO

Ярослав

Продавець-консультант, касир, адміністратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кассир

з 07.2012 по 07.2023 (11 років)
Ельдорадо, Хмельницький (Роздрібна торгівля)

З 02.07.2012 р по сьогодні займаю посаду касира торгівельного залу.
Також я в/о старшого касира торгового залу. В обов'язки входить ведення первинної касової документації (ПКО, РКО), ведення касової книги, проведення обмінно-зворотних операцій, проведення взаєморозрахунків по банківських терміналів і безготівковим розрахунком, здача інкасації, щоденне формування обов'язкових звітів по РРО (відкриття зміни, внесення, вилучення грошових коштів, формування Х і Z звітів). Видача видаткових та податкових накладних. Оформлення документів по прийому на роботу та звільненню. Займався також навчанням нових співробітників стандартам продажу та обслуговування.
Займав посаду продавець-консультант. В обов'язки входило консультування покупців, проведення продажу, виконання планів .
Також в мої обов’язки входить оформлення та видача кредитів , підписання з клієнтами КД і тд. Впевнений користувач ПК. Працюю з програмами 1С 8, Word, Excell.

Освіта

Хмельницький інститут соціальних технологій Університету"Україна"

Фінансів и кредиту, Хмельницький
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

ВПУ №25

Агент з постачання, Комерсант., Хмельницький
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (2 роки 4 місяці)

Інвалідність

Друга група.

Додаткова інформація

Водійські права, категорія А В С.

Особисті якості: Пунктуальний,врівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, комунікабельний, здібний до навчання, працьовитий. Можу працювати самостійно та в колективі, намагаюся досягти високих стандартів у будь-якій справі. Шкідливих звичок немає.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: