Резюме від 12 травня 2014

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2224366

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Олександрія
Готовий працювати:
Київ, Кропивницький, Олександрія

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ОЛЕГ
Рік народження:1981
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2000 –2003 – Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки, спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист - молодший спеціаліст.
2003-2005 – Національний університет внутрішніх справ, спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист - спеціаліст.

Досвід професійної та трудової діяльності:

01.2007-06.2007 – юридична фірма ТОВ «Хортиця».
Посада – юрисконсульт.

Посадові обов’язки:
-Претензійно – позовна робота (складання позовних заяв, вимог, процесуальних документів), розробка договорів, правовий аналіз документів, необхідних для укладання угод (купівля – продаж нерухомості, оренда, підряд) представництво інтересів у суді загальної юрисдикції у справах захисту прав споживачів, захисту права власності.

09.2007 – 09.2009 Постійно діючий центрально-регіональний Третейський суд при асоціації «Арбітраж».
Посада суддя Третейського суду.

10.2007 09.2009 – суб’єкт підприємницької діяльності фізична особа – підприємець.

Вид діяльності - діяльність у сфері права та інші види юридичних послуг, а саме:
Надання фізичним та юридичним особам консультацій, складання позовів, процесуальних документів, заяв, вимог, скарг, апеляційних скарг.
Складав наступні позови:
про стягнення аліментів на дітей, позбавлення батьківських прав, розірвання шлюбу, знаття з реєстрації осіб у судовому порядку (виписка з місця проживання), розірвання договорів оренди земельних ділянок та стягнення заборгованості по орендній платі, стягнення заборгованості за договором позики, фінансової допомоги, розписками, стягнення заборгованості по заробітній платі, про поновлення на роботі, продовження строку для прийняття спадщини, встановлення факту родинних відносин, оскарження в судовому порядку незаконних дій (бездіяльність) державних виконавців, постанов ДАІ.

11.2009 -06.2012 – ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Посода – юрисконсульт (по цивільно – правовій угоді)

Посадові обов’язки:
Складання позовних заяв про стягнення заборгованості, про звернення стягнення предмету застави (іпотеки), звернення до правоохоронних органів із заявами про порушення кримінальних справ, супроводження таких заяв в правоохоронних органах, представництво інтересів Банку у суді загальної юрисдикції першої і апеляційної інстанції у господарському суді по господарських справах про стягнення заборгованості та звернення стягнення на предмет застави (іпотеки), представництво інтересів Банку в якості відповідача по трудовим спорам, прийняття участі у кримінальному процесі в якості цивільного позивача.

11.2012-11.2013 – ТОВ «Автотехпром».
Посада юрисконсульт.

Посадові обов’язки:
-Консультування співробітників та керівництва фірми по правових питаннях в галузі господарського, цивільного, трудового, податкового, митного, земельного законодавства України;
-Складання та аналіз договорів: поставка, зовнішньо економічні контракти, надання поворотної безвідсоткової фінансової допомоги, позики, переведення боргу, перевезення вантажу, підряду, консалтингові послуги, відповідального зберігання, оренди, сервітуту, повної матеріальної відповідальності, майнова порука, реструктуризація;
-Складання внутрішніх наказів Товариства;
-Оскарження в судовому і досудовому порядку рішень (податкових повідомлень) органів державної податкової служби України, рішень органів Митниці Міндоходів і зборів України про коригування митної вартості товару, приписів державної інспекції із дотримання законодавства про працю, незаконних дій державних виконавців державної виконавчої служби, постанов ДАІ;
-Представництво інтересів Товариства у суді загальної юрисдикції, адміністративному суді, господарському суді;
-Підготовка тендерної документації;
-Складання статуту товариства з обмеженою відповідальністю та інших документів необхідних для проведення державної реєстрації в реєстраційній службі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, реєстрація в реєстраційній службі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців ТОВ (товариств з обмеженою відповідальністю), внесення змін до статуту ТОВ та реєстрація в реєстраційній службі таких змін, а саме: включення до складу учасників ТОВ нових учасників (фізичних осіб), включення до складу учасників ТОВ нового учасника (юридичну особу з іноземним капіталом Республіки Кіпр), зміна місцезнаходження Товариства.

11.2013-01.2014 – ТОВ «Об’єднання Гірник”
Посада юрисконсульт.

Посадові обов’язки:
-Консультування співробітників та керівництва Товариства по питаннях в галузі господарського, цивільного, трудового, податкового, митного, земельного законодавства;
-Складання та аналіз договорів: поставка, оренда, перевезення вантажу;
-Оскарження в судовому порядку рішень Митниці Міндоходів України про коригування митної вартості товару.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: