Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2252761/

Геолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

  • Користувач ПК

Додаткова інформація

Резюме
Раделицький Володимир Степанович
Народився 18 вересня 1983 р. Постійне місце проживання: с. Вербіж Миколаївського р-н, Львівської обл., вул. Івана Франка, 6/4. Тимчасове місце проживання: м. Львів, вул. Зелена, 111а/2, тел. моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
1998-2002 рр. – навчався у Дрогобицькому нафтовому технікумі, геолого-розвідувальний факультет.
2002-2006 рр. – навчався у Івано-Франківському національно технічному університеті нафти і газу, геологічний факультет.
З серпня 2006 р. прийнятий на роботу в Тематичну партію ДП НАК "Надра України" "Західукргеологія" на посаду геолога 2 категорії у загін геолого-промислових досліджень свердловин.
У квітні 2007 р. успішно закінчив курси підвищення кваліфікації по техніко-економічному обґрунтуванні кондицій для підрахунку запасів нафти і газу в Інституті професійного розвитку "Надра".
З серпня 2007 р. переведений у загін підрахунку запасів вуглеводнів Тематичної партії ДП НАК "Надра України" "Західукргеологія" на посаду геолога 1 категорії.
3 1 січня 2008 р. по травень 2012 р. – начальник загону з підрахунку запасів вуглеводнів Тематичної партії ДП НАК "Надра України" "Західукргеологія".
З червня 2012 р. і по січень 2013 р. – інженер І категорії відділу виробничо-технологічного та матеріального забезпечення виробництва ДП НАК "Надра України" "Західукргеологія".
З січня 2013 р. і по теперішній час – провідний інженер з охорони праці ДП НАК "Надра України" "Західукргеологія".
Напрямки робіт:
участь у написанні тематичних звітів (робіт) ;
виконання різноманітних структурних побудов ;
здача звітних балансів ДП "Західукргеологія" за 2007-2012 рр. ;
підготовка матеріалів до плану ГРР та приросту запасів ДП "Західукргеологія";
геолого-економічна оцінка запасів родовищ нафти і газу (Гуцулівського, Страшевицького, Нікловицького та ряд інших).
Навички і додаткові відомості:
Мови: українська, російська, англійська (середній рівень).
ПК: Microsoft Office, Corel Draw. Водійські права: категорії А, В.
У квітні 2009 р. і 2013 р. нагороджений почесним грамотами ДП "Західукргеологія" за сумлінну працю та особистий внесок в розвиток геологорозвідувальних робіт.
У квітні 2010 р. і 2012 р. нагороджений почесними грамотами НАК "Надра України" за сумлінну працю та особистий внесок в розвиток геологорозвідувальних робіт по нарощуванню мінерально-сировинної бази.
Самокритична характеристика: відповідальний, комунікабельний, акуратний, дотримуюся трудової і виробничої дисципліни та правил внутрішнього трудового розпорядку, а також з великим бажанням працювати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: