Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Валерія

Провідний інженер з кошторисної роботи

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Дистанційно, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер-кошторисник, провідний інженер відділу інвестицій

з 11.2017 по нині (6 років 5 місяців)
АТ «Оператор газорозподільної системи «Закарпатгаз», Ужгород (Енергетика)

Розробка кошторисів, договорних цін, актів виконаних робіт, формування кошторисів по інвестійній программі розвитку. Робота з бюджетними та комерційними організаціями.

Інженер з проектно-кошторисної роботи

з 05.2014 по 01.2017 (2 роки 8 місяців)
ООО «Алюмо-сервис буд», Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання кошторисно-фінансових розрахунків і кошторисів. Складання інвесторських кошторисів, договірних цін, зведених кошторисних розрахунків і актів виконаних робіт, калькуляцій з погодженням у Замовників.

Інженер з кошторисної роботи

з 04.2012 по 01.2017 (4 роки 9 місяців)
НПП «Геотехнология», Дистанційно (Гірнича промисловість)

Складання кошторисів, договірних цін та актів виконаних робіт по бурінню свердловин на таких об’єктах: шахта «Красноармейская-Западная», ПАО «ДТЭК Павлоградуголь ШУ Першотравневе», Ботіївська вітряна електростанція потужністю 200 МВт на территорії Приазовського района Запорізької області, Томашевский південний купол Лисичанського геолого-промислового района Донбасу та ін.

Провідний інженер з проектно-кошторисної роботи

з 04.2012 по 05.2014 (2 роки 1 місяць)
ООО «Алюмо-сервис», Донецьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання кошторисно-фінансових розрахунків і кошторисів. Складання інвесторських кошторисів, договірних цін, зведених кошторисних розрахунків і актів виконаних робіт, калькуляцій з погодженням у Замовників (у т.р. бюджетні організації), захист актів виконаних робіт в Управлінні капітального будівництва м. Донецька.
Об’єкти: готель «Рамада», готель «Вікторія» , «Центаврплаза 1, Центаврплаза 2», басейн «Кіровець», «Петрівский басейн», ТРЦ «Донецьк-сіті», ТЦ «Грін Плаза», ТЦ «Маріуполь-сіті», «Ашан 2 черга» та ін.

Економіст 1 категорії з праці і заробітної плати, інженер з кошторисної роботи

з 06.2006 по 11.2010 (4 роки 5 місяців)
ВО «Укруглегеология», Донецьк (Гірнича промисловість)

Голова профспілкового комітету підприємства. Розробка штатного розкладу. Складання щомісячних та квартальних звітів в державні установи. Складання кошторисно-фінансових розрахунків та кошторисів. Складання кошторисів на загальнобудівельні роботи та буріння свердловин. Складання інвесторських кошторисів, договірних цін, зведених кошторисних розрахунків та актів виконаних робіт, калькуляцій з погодженням у Замовників. Підготовка і оформлення договорів з Міністерством вугільної промисловості України та ін. Розробка технічного плану підприємства.

Директор

з 06.2003 по 06.2006 (3 роки)
Приватний підприємець Кисельова В. Б., Донецьк (Роздрібна торгівля)

Керівництво колективом з 20 людей. Організація торгівельних площадок, роздрібна торгівля продуктами харчування. Планування та аналіз діяльності. Складання фінансової звітності та взаємодія з перевіряючими установами. Оптові закупівлі товару. Роздрібна торгівля.

Директор

з 06.2000 по 08.2002 (2 роки 2 місяці)
ООО «Арсенал», Донецьк (IT)

Керівництво колективом з 25 людей. Розподіл обов’язків з метою оптимізації робочих процесів. Відприття підприємства, Робота з фінансовими документами, планування діяльности. Складання бізнес-планів. Складання фінансової звітності і взаємодія з перевіряючими установами. Підбір персоналу та проведення співбесід. Проведення зборів засновників. Оформлення змін у Статуті підприємства.

Інженер 1 категорії планово-економічного відділу, завідувач сектору договірних р

з 09.1988 по 05.2000 (11 років 8 місяців)
УкрНИМИ (Украинский Государственный научно-исследовательский и проектно-конструкторский институт горной геологии, геомеханики и , Донецьк (Гірнича промисловість)

Розробка та підготовка організаційних документів. Підготовка та оформлення договорів з Міністерством вугільної промисловості України. Планування наукової діяльності підрозділів інституту.

Освіта

Донецкій політехнічний інститут

Гірничо-геологічний факультет, спеціальність інженер-геолог, Донецьк
Вища, з 1980 по 1985 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Кваліфікаційний сертифікат експерта, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

2017

Знання і навички

АВК Робота з кошторисною документацією Будівельні Технології: Кошторис Перевірка кошторисної документації Складання кошторисів Читання креслень Складання калькуляційних карт Будівельні роботи Монтаж систем опалення Монтаж систем газопостачання Електромонтаж Монтаж систем водопостачання Проєктування металоконструкцій Буріння свердловин Вентиляційні системи Атріуми Вхідні групи Перегородки Оздоблювальні роботи Складання дефектних актів Формування актів виконаних робіт Розробка фінансово-кошторисних розрахунків Робота з бюджетними установами Робота з комерційними організаціями

Додаткова інформація

Програмний комплекс АВК-5.
Складання кошторисів, договірних цін, актів виконаних робіт, зведених кошторисних розрахунків, калькуляцій, кошторисно-фінансових розрахунків та ін. Робота з бюджетними та комерційними установами.
Складання кошторисів у сферах:
•Загальнобудівельні і оздоблювальні роботи
•Опалення, воподостачання і газопостачання
•Електромонтажні роботи
•Металопластикові конструкції (вхідні групи, атріуми, перегородки)
•Буріння свердловин
•Вентіляція

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: