Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Юлія

Юрист, кадровик, фахівець з публічних закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 02.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Хмельницький обласний відокремлений підрозділ ГО "Стоп Корупції", Хмельницький (ЗМІ, медіа)

супроводження журналістських розслідувань

Юрист

з 03.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Дочірнє підприємство "Дитяче телевізійне агенство" 33 канал, Хмельницький (ЗМІ, медіа)

складання запитів, листів та ін., фахівець з публічних закупівель від виконавця, проведення журналістських розслідувань, участь у конкурсах на вільні частоти та отримання ліцензій (Національна рада), ведення кадрової роботи, укладання договорі, введення переговорів та багато ін.

Юрист, фахівець з публічних закупівель

з 01.2021 по 05.2021 (4 місяці)
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МЕДИЧНИЙ СТОМАТОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР" ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, Хмельницький (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконання обов’язків і функцій Уповноваженої особи на здійснення закупівель в розумінні Закону України «Про публічні закупівлі»

Юрист

з 08.2020 по 11.2020 (3 місяці)
ТОВ "Хмельницька облспоживспілка", Хмельницький (Нерухомість)

укладання договорів об'єктів нерухомого майна (акти приймання-передачі, додаткові угоди),укладання договорів підряду, укладання договорів позики та фінансової допомоги, написання претензій, листів та позовів, розробила базу для реєстру договорів товариства, реєстрація постанов, розпоряджень та наказів товариства, співпрацювала з нотаріусами, державними реєстраторами та оцінювачами майна, брала участь в аукціоні, працювала в архіві товариства.

Юрист

з 11.2014 по 07.2020 (5 років 8 місяців)
ТОВ "Подільський бройлер", Хмельницька область, Дунаєвецький район, село Воробіївка (Сільське господарство, агробізнес)

укладання договорів оренди землі

Освіта

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Юридичний факультет, правознавство (магістр права, кафедра конституційного,адміністративного та фінансового права), Чернівці
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Під час навчання проходила навчально-виробничу практику в органах місцевого самоврядування (РДА), в органах прокуратури, суду, а також магістерсько-асистентську практику у ВНЗ.
Представляла ЧНУ ім. Ю. Федьковича у конференції із судових дебатів (м.Львів) із земельного права, де зайняла призове місце. Є учасником конференції із Податкового права ЄС, де представила свою наукову статтю на тему "Зміст та основні напрямки податкової політики ЄС". Приймала участь у ІІ Всеукраїнській школі з фінансового права.
Захистила магістреську роботу на тему "Система податкового права" на відмінно.

Знання і навички

MS Office

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Прагну вибудовувати робочі відносини на основі довіри і взаємної поваги, негайно реагую на виникаючі в роботі труднощі та пропоную декілька варіантів їх вирішення, приймаю і дотримуюся стандартам поведінки, прийнятим в компанії і колективі, завжди доводжу справу до логічного завершення, беру участь у будь-яких організаційних відносинах, а також вношу або підтримую креативні ідеї. Шкідливих звичок немаю, є наявність водійського посвідчення, вільно керую легковим автомобілем.
Хоббі: читання книг

Дякую за інтерес до резюме.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: