Резюме від 3 листопада 2023

Олег

Топ-менеджер, руководитель высшего звена (страхование, образование, наука), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Шевченко дата народження: 27 січня 1965 року
Олег
Юрійович

25006, Україна
м. Кіровоград, ( Кропивницький)

Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


МЕТА: заміщення вакантної посади

ДОСВІД РОБОТИ: 1986-1987 – старший інспектор з основної діяльності відділу оргмасової та планово – економічної роботи Управління держстраху Кіровоградської області. Займався контролем по виконанню плану, виготовленням та розповсюдженням рекламної продукції, приймав участь у ревізійних заходах по районним відділенням.
1987 – 1989 – викладач історії, завуч професійно-технічного училища зв’язку № 9.
1989 – 1994 – викладач історії та права будівельного професійно-технічного училища № 2.
1994 – 1997 – технічний директор приватної комерційної фірми «Юрмікс». Займався налагодженням контактів з оптової поставки та збуту ряду заводів пивоварної промисловості України, таких як «Оболонь», «Рогань», ВАТ Чернігівський пивний завод, в центральному регіоні.
1998 – 1999 – комерційний директор Кіровоградського пивоварного заводу ВАТ «Імперія – С», керував підрозділом по збуту продукції, вивчення попиту та розширення асортименту. Мав вісімнадцять підлеглих
1999 – 2000 – працював над будівництвом та відкриттям першого в місті спеціалізованого пивного ресторану від ВАТ « Імперія – С».
2000 – 2000 – заступник директора фірми «Маркет-Центр». Розвиток роздрiбноi торгiвлi.
2000 – 2003 – виконавчий директор приватного підприємства «УКР-Петроль» по Кіровоградський області, займався поставками та збутом нафто продуктів, будівництвом АЗС, розширенням мережі.
2005 – 2006 – працював заступником директора Кіровоградської філії ЗАТ «ПРОСТО-страхування», займався розвитком мережі активних агентів, викладав теорію продажі та пошуку потенційних клієнтів.
2006 – 2012 – на керівних посадах страхових компаній АТ «УОСК», «ОМЕГА» та «ПРОВІДНА», займався керівництвом філій, розвитком мережі добровiльного та обов’язкового авто страхування, медичного страхування та страхування врожаю сільгоспідприємств, пошуком та підбором персоналу. У різні часи на цих компаніях від п’яти до двадцяти підлеглих.
2012 -2023головний інженер Кропивницьке УВП УТОС. Розробка та виробництво обладнання для дитячих та спортивних майданчиків, тренажерів, обладнання для шкіл та дитячих садків.
ВМІННЯ ТА НАВИЧКИ:
Вільно володію державною мовою, ПК, постійно підвищую знання в галузі законів про працю, економічних законів, нормативних актів України. Комерційні секрети завжди тримаю в таємниці.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Комунікабельний, вмію працювати в колективі та з колективом, наполегливий в досягненні поставлених завдань та цілей, завжди відчуваю потенціал колективу, вимагаю постійного підвищення знань та навичок, як від себе, так і від підлеглих, не соромлюсь вчитися у інших, схильний до самовиразу та лідерства.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: