Резюме від 12 лютого 2007

Павел

Руководитель структурного подразделения

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

м. Черкаси, вул. Ярославська, буд. 4/1 кв.215
тел. дом. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Смолій Павло Валерійович____________
Дата народження 09.07.1983 р.

Передбачувана позиція:Керівник структурного підрозділу


Освіта

2000-2005 рік – закінчив Кіровоградський Національний Технічний Університет, отримавши диплом з відзнакою. Здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство», кваліфікація – інженер-механік.


Досвід роботи

2006 рік – ГРП «Автоскладальний завод №1» м.Черкаси ВАТ «ЛуАЗ»
Заступник начальника цеху здачі автомобілів, начальник цеху
Обов’язки – побудова виробничого процесу в цеху та окремо на кожній з дільниць цеху. Здійснення контролю за виконанням поставлених змінних та місячних планових завдань. Взаємодія з іншими структурними підрозділами, що приймають участь у виробництві. Контроль за дотриманням техніки безпеки та охороною праці під час роботи цеху. Вирішення організаційних питань, що стосуються покращення результатів роботи та розвитку культури виробництва.

2005 рік – ТОВ «Бурос-К». Діяльність – надання послуг з ремонту та обслуговування автомобілів «Фольксваген», «Ауді», «Шкода», «Хюндай», «Кіа».
Слюсар з ремонту автомобілів.
Обов’язки – виконання ремонтних робіт, діагностика та усування несправностей в електронних системах управління двигуном, автоматичних кпп, електрообладнання автомобілів. Вміння застосовувати різне діагностичне обладнання на основі ПК. Знання німецької мови.
Майстер з ремонту та діагностики автомобілів
Обов’язки - прийом автомобілів на обслуговування, здійснення контролю під час ремонту на всіх етапах, вирішення питань, які стосуються технологічного процесу ремонту чи обслуговування, здача авто замовнику.

Додатково

Маю водійське посвідчення кат «А», «В», «С».
Володію англійською мовою (розм.)
Володію ПК на рівні впевненого користувача
Добрі організаторські якості, висока працездатність, відповідальність, вміння працювати в команді, комунікабельність, толерантність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: