Резюме от 13 октября 2017

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2310174/

Керуючий кафе

Полная занятость.

Город:
Ровно

Контактная информация

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Дополнительная информация

м.Рівне

Досвід роботи:

З 2007р. і по цей час працюю на керюючих посадах в готельно-ресторанному бізнесі. Детальніше за телефоном [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

-Керівництво діяльністю ресторану, направлене на забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговування гостей;
-Оформлення дозвільної документації;
-Планування бюджету;
-Підбір та навчання персоналу;
-Розробка мотиваційних програм для персоналу;
-Ведення внутрішньої документації та звітності;
-Написання посадових інструкцій та приписів;
-Аналіз закупівельних цін, заключення договорів з постачальниками;
-Контроль касової дисципліни;
-Контроль, аналіз та покращення: якості обслуговування, поточних витрат, задоволення вимог гостей ресторану.
-Контроль роботи інженерних і пожежної систем;
-Робота з контролюючими органами та органами місцевої влади.
-Організація роботи з оформлення залу, підготовки інформації для гостей.
-Розгляд скарг гостей, визначання їх обґрунтованості та вживання заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі.
-Здійснення контролю за виконанням працівниками правил експлуатації торговельно-технологічного обладнання та холодильного устаткування, посуду, меблів тощо.
-Контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залу відповідно до вимог санітарних норм і правил.
-Здійснення контролю за технічним станом та належною експлуатацією обладнання.
-Контроль додержання працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
-Створення умов для забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, грошей у касі, технологічного обладнання, меблів, посуду та інших матеріальних цінностей, що знаходяться в ресторані.
-Контроль та ведення облікової, статистичної, податкової та іншої звітності.
-Ведення обліку робочого часу працівників, нараховування заробітної плати персоналу, подання пропозицій/приймання рішень щодо поточної мотивації працівників (преміювання, накладення стягнень).
-Контроль проходження працівниками підприємства медичного огляду.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Похожие резюме

Все похожие резюме

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: