Резюме от 21 января 2018

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/2310174/

Керуючий кафе

Полная занятость.

Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Чтобы открыть контакты, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.


Дополнительная информация

м.Рівне

Досвід роботи:

З 2007р. і по цей час працюю на керюючих посадах в готельно-ресторанному бізнесі. Детальніше за телефоном [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

-Керівництво діяльністю ресторану, направлене на забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговування гостей;
-Оформлення дозвільної документації;
-Планування бюджету;
-Підбір та навчання персоналу;
-Розробка мотиваційних програм для персоналу;
-Ведення внутрішньої документації та звітності;
-Написання посадових інструкцій та приписів;
-Аналіз закупівельних цін, заключення договорів з постачальниками;
-Контроль касової дисципліни;
-Контроль, аналіз та покращення: якості обслуговування, поточних витрат, задоволення вимог гостей ресторану.
-Контроль роботи інженерних і пожежної систем;
-Робота з контролюючими органами та органами місцевої влади.
-Організація роботи з оформлення залу, підготовки інформації для гостей.
-Розгляд скарг гостей, визначання їх обґрунтованості та вживання заходів щодо усунення порушень та недоліків у роботі.
-Здійснення контролю за виконанням працівниками правил експлуатації торговельно-технологічного обладнання та холодильного устаткування, посуду, меблів тощо.
-Контроль забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, залу відповідно до вимог санітарних норм і правил.
-Здійснення контролю за технічним станом та належною експлуатацією обладнання.
-Контроль додержання працівниками правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії, трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
-Створення умов для забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей, грошей у касі, технологічного обладнання, меблів, посуду та інших матеріальних цінностей, що знаходяться в ресторані.
-Контроль та ведення облікової, статистичної, податкової та іншої звітності.
-Ведення обліку робочого часу працівників, нараховування заробітної плати персоналу, подання пропозицій/приймання рішень щодо поточної мотивації працівників (преміювання, накладення стягнень).
-Контроль проходження працівниками підприємства медичного огляду.


Сохранить в отклики Уже в откликах

Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: