Резюме від 7 березня 2024 PRO

Оксана

Керуючий кафе, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Умань

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча кафе

з 12.2021 по 12.2023 (2 роки)
Укрпалетсистем, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції.Ведення журналів, згідно системи НАССР. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Підбір , прийом та навчання персоналу. Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації. Робота з вхідною документацією. Робота в обліковій системі.

Керуючий рестораном

з 07.2021 по 11.2021 (4 місяці)
ЧП Поляченко, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану ( підбір та закупка обладнання, інвентарю, посуду, облаштування кухні, підбір та навчання персоналу, розробка меню та технологічних карт). Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації.

Шеф-повар

з 11.2020 по 07.2021 (8 місяців)
ОККО, Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за дотриманням правил приготування та видачі страв відповідно до технологічних карт. Прийом та товару (сировини). Проведення інвентаризації. Контроль за дотриманням персоналом вимог Компанії, норм санітарної гігієни. Навчання кухарів приготуванню нових та за необхідності коригування введених страв згідно ТК. Складання заявок на потрібну сировину.

Менеджер по персоналу

з 06.2018 по 10.2019 (1 рік 4 місяці)
ТОВ Уманьпиво, Умань (Харчова промисловість)

Пошук та підбір персоналу.
Контроль за адаптацією нових працівників.
Формування кадрового резерву.
Розробка посадових інструкцій.
Робота з джерелами пошуку персоналу.
Розробка організаційної структури.
Організація корпоративних заходів.

Кухар

з 05.2015 по 09.2015 (4 місяці)
ЧП Романюк С., Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв, згідно з технологічними картами гарячого та холодного цеху, проведення інвентаризації.

Адміністратор ресторану

з 06.2014 по 10.2014 (4 місяці)
ЧП Семченко Я.В., Умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану ( підбір та закупка обладнання, інвентарю, посуду, облаштування кухні, підбір та навчання персоналу, розробка меню та технологічних карт). Контроль за дотриманням персоналом правил внутрішнього розпорядку, правил приготування страв, згідно технологічним картам, правил зберігання страв та продукції. Замовлення сировини. Проведення інвентаризації . Ведення обліку товару, страв, інвентаря. Ведення внутрішньої документації.

Керуючий рестораном

з 12.2005 по 03.2011 (5 років 3 місяці)
ТМ "Пицца Челентано", умань (Готельно-ресторанний бізнес)

Підбір та оформлення персоналу. Навчання персоналу стандартам Компанії. Контроль за дотриманням персоналом стандартів роботи ресторану. Робота з документами по техниці безпеки (ведення інструктажів, журналів та інструкцій). Робота з документами з кадрових питань ( договори прийняття на роботу, реєстрація їх у відповідних державних органах; обробка заяв про прийняття, звільнення, відпусток; ведення особових справ персоналу; створення графіків відпусток ). Ведення інвентаризації. Робота із перевіряючими державними органами. Контроль за якістю продукції, що випускається. Контроль якості, одержуваного сировини. Відстеження залишків сировини на складі та своєчасне замовлення його. Робота з постачальниками (складання договорів, контроль за якістю продукції, що поставляється ними). Контроль за своєчасною сплатою рахунків за продукцію та за комунальні послуги. Вирішення питань, пов'язаних з роботою ресторану (ремонт або заміна обладнання, закупівля кухонного інвентарю, видача та заміна спец, одягу персоналу). Вирішення конфліктних ситуацій. Нарахування заробітної плати. У період відпустки чи хвороби економіста виконувала його обов'язки ( створення калькуляцій на вироблену продукцію, ведення внутрішнього фінансового обліку, складання фінансового звіту за місяць, робота зі специфічною комп'ютерною програмою, яка працює за принципом 1С Підприємство).

Директор виробництва

з 09.1998 по 03.2005 (6 років 6 місяців)
ТМ Кампус, Умань (Легка промисловість)

Начальник ВТК, начальник цеху, начальник виробництва. Контроль якості продукції та сировини, розробка технології виробництва на продукцію. Ведення облікової документації. Підбір персоналу. Вирішення питань, пов'язаних з безперебійною роботою виробництва.

Освіта

Полтавській кооперативний інститут

Технологічний, інженер-технолог, Полтава
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг систематизація бізнесу

2018

Тренинг Тeam building

2018

Знання і навички

Пользователь ПК Самостійність Комунікабельність Управління командою Лідерство Ведення документації Користувач 1С Управління рестораном Інвентаризація Poster

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: