Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 6 вересня 2023 PRO

Михайло

Інженер-будівельник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника з будівництва штучних споруд

з 02.2022 по 09.2022 (7 місяців)
Служба автомобільних доріг у Полтавській області, Полтава (Ремонт та утримання автодоріг у Полтавській обл.)

Контроль за виконанням робіт підрядної організації ТОВ "ДОГУШ ІНШААТ ТІДЖАРЕТ ЛІМІТЕТ ШІРКЕТІ" по будівництву мостового переходу через р Дніпро в м. Кременчук.
Загальна вартість робіт 11 248 800 000 грн., із них проектні роботи 280 707 031,36 грн, будівельно-монтажні роботи 10 968 092 968,64 грн.
Участь в технічних нарадах підрядника та проектувальника. Взаємодія з проектувальниками, авторським наглядом та технічним супроводом безпосередньо на будмайданчику, вирішення виробничих та організаційних питань по відведенню земель під будівництво. Підтвердження обсягів робіт.

Начальник дільниці з ремонту та будівництва штучних споруд

з 03.2020 по 12.2021 (1 рік 9 місяців)
Представництво "АЗВІРТ "ММС", Бровари (ремонт та будівництво автодоріг)

Виконання робіт відповідно до умов FIDIC.
Ремонт ділянки автодороги державного значення М01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, Лоти 1-3 (Км 18 + 730 - км 98 + 800), Контракт №6 (виконується за рахунок кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку) Основні характеристики проєкту: Протяжність ділянки дороги, де буде проводитися ремонт становить 80 км. У рамках реалізації проєкту на автодорозі М-01 на ділянці від Києва до транспортного вузла Кіпті, включаючи об’їзну дорогу м. Бровари. Загальна вартість контракту складає 131,55 млн євро (без ПДВ).
Загальна кількість штучних споруд - 27 споруд. Ремонт (мости розвязки шляхопроводи) – 8 споруд. Нове будівництво (підземні переходи, скотопрогони пішохідні мости) – 19 споруд. Організація робіт на обєктах які виконуються «своїми силами», контроль субпідрядних організацій. Участь в технічних нарадах, в розробці робочих креслень, проектів виконання робіт, підтвердження та здача обсягів робіт Інженеру, участь в оформленні книг та листів вимірювання.

Начальник дільниці

з 08.2017 по 03.2020 (2 роки 7 місяців)
ТОВ "МП "Мостострой", Київ (будівництво мостів)

Організація та виконнання робіт на будівництві пішохідних мостів на а.д. М 05 Київ-Одеса. Замовник САД в Київській області. Будівництво мостів та підземних переходів на а.д. М03 на субпідряді у ДП «ОНУР». Участь у розробці ПВР, календарних графіків, оформлення виконавчої документації, здача та підтвердження обсягів виконаних робіт у Замовника, оформлення актів на додаткові роботи. Виконання робіт відповідно до умов FIDIC.

Виконроб

з 10.2016 по 08.2017 (10 місяців)
ТОВ "Підприємство "МАСТ-БУД", Маріуполь (будівництво мостів)

Організація та виконання робіт по збиранню та насуванні металевої прогонової будови мостового переходу в м. Запоріжжя через р. Дніпро . Розробка календарних графіків, проектів виконання робіт, ведення журналів на обєкті, оформлення та здача виконавчої документації в САД Запорізької області.

Виконавець робіт

з 09.2015 по 12.2015 (3 місяці)
"ВІНСІ Конструксьйон Гран ПрожеТраво Поблік, м. Прип'ять (Чорнобильський фонд "Укриття" Новий безпечний конфайнмент)

Контроль за виконанням робіт субпідрядних організацій, ведення спеціальних журналів. Контроль виконання норм та вимог безпечного виконання будівельно-монтажних робіт на території Чорнобильської АЕС

Начальник технічного відділу

з 11.2014 по 09.2015 (10 місяців)
КАТП-273904 КК "Київавтодор", Київ (будівництво та ремонт автодоріг у м. Київі)

Робота з проектним інститутом по внесенню змін в проектні рішення, здача та захист обсягів робіт Замовнику, оформлення та здача виконавчої документації, складання календарних графіків по обєктах.

Виконавець робіт

з 10.2012 по 11.2014 (2 роки 1 місяць)
ТОВ « КСМ-ГРУП», Київ (Транспортне будівництво, ремонт гідротехнічних споруд)

Будівництво залізниного мосту .з. р. Шостка «552 км перегону Конотоп-Хутір Михайлівський». Виконання робіт «у вікна», поблизу залізничних колій
Реконструкція металевої прогонової будови мосту ч.з. р. Десна «Мост 110 км на перегоні Ніжин Чернігів» у м. Чернігів. Виконання робіт «у вікна», поблизу залізничних колій, виготовлення та заміна непридатних елементів ферми, заміна заклепок на високоміцні болти.

Начальник дільниці, виконроб, майстер

з 09.2005 по 10.2012 (7 років 1 місяць)
ТОВ БМК «Планета-міст», Київ (Транспортне будівництво)

Організація та контроль виконання робіт.веденн загального журналу робіт та спеціальних журналів, оформлення виконавчої докуентації та здача Замовнику, складання та здача табелів робочого часу, контроль використання машин та механізмів, замовлення техніки «на стороні» та контроль використання (оформлення талонів замовника). Підрахунок обсягів робіт захист актів форми КБ-2в, КБ-3. Ведення матеріального звіту, списання матеріалів по формі М 29. Участь в розробці календарних графіків будівництва, ПВР, внесення та погодження змін в проектно-кошторисну документацію, робота з проектними інститутами. Прийнятий на роботу в березні 2005 р. майстром, прийнятий на посаду виконроба в квітні 2008, переведений на посаду начальника дільниці в вересні 2008 р.
Обєкти: "Дарницкий міст" в г. Киеве – повний комплекс робіт.
(забивка та витягання металевого шпунта, земляні роботи, улаштування буронабивних паль діаметром 600 мм - 1500 мм, влаштування монолітних опор, монтаж збирання металевих прогінних будов на болтових та зварювальних зєднаннях, встановлення опорних частин та деформаційних швів фірми «МАУРЕР»
НСК «Олімпійський». Будівництво шляхопроводів на обході м. Дніпро. Будівництво мостового переходу ч.з р Дніпро в м. Запоріжжя, Споруда 3, 5.

Виконроб, майстер

з 09.2002 по 03.2005 (2 роки 6 місяців)
"Мостопоїзд № 36 Південно-Західна залізниця, Київ (Транспортне будівництво)

.Организація роботив габариті залізничних колій «У вікна» та при русі потягів, ведення спеціалізованих журналів табелів робочого часу, закриття нарядів по ЕНіРам, приймав участь в розробці ПВРів, оформлення заявок на матеріали та конструкції, контроль використання машин механізмів.

Освіта

Дніпропетровський державний технічний університет залізничного транспорту

« Мости і тунелі» інженер будівельник, Дніпро
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Знання і навички

AutoCAD MS Excel MS Word АВК

Додаткова інформація

водійське посвідчення категорії "В", готовий до відряджень

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: