Іван

інженер газу

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

ЦЕБАК ПЕТРО СЕМЕНОВИЧ



Мета: посада інженера проектувальника або посада механіка
Дата народження: 11 травня 1986 року
Сімейний стан: одружений
Заробітна плата: за результатом співбесіди
Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») або [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Середня освіта: Вересень 2001 року поступив до Дрогобицького нафтового технікуму за напрямком «Експлуатація газо-нафтопроводів і газо-нафтосховищ». Березень 2005 року закінчив Дрогобицький нафтовий технікум за напрямком «Експлуатація газо-нафтопроводів і газо-нафтосховищ». Отримав кваліфікацію - технік-механік, освітній рівень – молодший спеціаліст. Середній бал за час навчання – «4» (чотири), протягом навчання весь час отримував стипендію за успіхи у навчанні.
З 15 вересня 2004 року по 30 листопада 2004 року проходив виробничу практику у «Хідновицькому газопромислі». За час практики освоїв: документацію, креслення газопромислу, експлуатацію газотурбінної установки (ГТУ -10), по результату практики написав дипломну роботу по темі «Проектування і експлуатація обладнання ГРС «Хідновичі».

Вища освіта: Вересень 2005 поступив в Івано-Франківський національний технічний університет нафти та газу IV рівня акредитації, за напрямком «Гірництво» спеціалізація «Проектування та експлуатація газо-нафтопроводів і газо-нафтосховищ». Липень 2008 року отримав диплом бакалавра за спеціалізацією «Проектування та експлуатація газо-нафтопроводів і газо-нафтосховищ», присвоєно кваліфікацію – бакалавр з гірництва.
На даний час заочно навчаюся у магістратурі Івано-Франківського національного технічного університету нафти та газу IV рівня акредитації, за напрямом «Гірництво» спеціалізація «Проектування та експлуатація газопроводів» на освітній рівень – спеціаліст.

Додаткові дані: досвідчений користувач ПК. володію Word, Excel, початковий рівень програми «Компас», інші функціональні програми. Вмію креслити на форматах А-0 … А -4.

Особисті риси: комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, чесний, пунктуальний, рішучий, акуратний, вмію працювати в команді.

Хобі: грати футбол, дивитись пізнавальні програми, читати, вивчати невідоме.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами