Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 жовтня 2023 PRO

Анна

Менеджер по роботі з клієнтами, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами

з 05.2019 по нині (4 роки 10 місяців)
ТОВ НІСЕ, Київ (Юриспруденція)

Прийом вхідних дзвінків, консультування клієнтів щодо можливості проведення експертизи, обробка звернень на електронну пошту та у месенджерах, погодження з експертами умов виконання роботи та її вартості, реєстрація та оформлення заяв на експертизи, формування договорів та виставлення рахунків, контроль оплати та терміну виконання експертизи, оформлення готового висновку та направлення пакету бух. документів замовнику, пошук вузькопрофільних фахівців для залучення виконання експертизи разом з експертами; перезаключення договорів з постіними партнерами, виконання інших доручень керівництва.

Провідний економіст

з 02.2019 по 05.2019 (3 місяці)
АТ "Ощадбанк", Київ (Финансы, банки, страхование)

Обслуговування фізичних осіб: відкриття/закриття карткових рахунків, залучення депозитів і видача кредитів, страхування.

Адміністратор баз дани

з 01.2016 по 01.2019 (3 роки)
Нікалоджик, Київ (IT)

Заповнення карток товару в електронний каталог, продзвон клієнтів, актуалізація інформації по товарах в каталозі, підготовка та перейменування фото згідно вимог електронного каталогу та подальша передача їх в обробку дизайнеру, завантаження фото після обробки дизайнером, робота з помилками.

Провідний фахівець з логістики напрямку "ІТ"

з 10.2009 по 01.2016 (6 років 3 місяці)
ПАТ КБ ПриватБанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Приймання, облік, розподіл пластикових карток між регіональними підрозділами філій банку; пересилання кореспонденції на інші філії банку в Україні; проведення бухгалтерських проводок з обліку пластикових карток; навчання співробітників по роботі з програмними комплексами з обліку пластикових карток; обробка та облік вилучених карток з банкоматів і платіжних терміналів; облік і розподіл за регіональними підрозділами паливних карток, страхових полісів і обладнання People.Net; проведення ревізій у касах відділень банку.

Старший фахівець із передпроцесингу

з 08.2008 по 10.2009 (1 рік 2 місяці)
ПАТ КБ ПриватБанк (Банк), Київ (Фінанси, банки, страхування)

приймання, облік, розподіл пластикових карток по регіональних підрозділах філій банку; пересилання кореспонденції по інших філіях банку в Україні; проведення бухгалтерських проводок з обліку пластикових карток; навчання співробітників по роботі з програмними комплексами з обліку пластикових карток; проведення ревізій у касах відділень банку.

Спеціаліст із роздрібного обслуговування фіз. осіб

з 05.2007 по 08.2008 (1 рік 3 місяці)
ПАТ КБ ПриватБанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

приймання, облік, розподіл пластикових карток у касі банку; пересилання кореспонденції по інших філіях банку в Україні; проведення бухгалтерських проводок з обліку пластикових карток; участь у проведенні ревізії в касі банку; видача карток клієнтам і проведення перехресних продажів продуктів банку клієнтам.

Освіта

Український фінансово-економічний Інститут

Факультет маркетингу, спеціальність: економіст-маркетолог, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК Здатність до навчання Цілеспрямованість Уміння користуватись оргтехнікою

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Характерні якості: пунктуальність, акуратність, зосередженість, наполегливість, уважність, старанність, старанність, вміння концентрувати увагу, емоційна врівноваженість, об'єктивність. Легко вчуся, завжди цікавлюся професійними новинками. Вмію працювати в команді та самостійно приймати рішення для досягнення результату.
Цікавить "офісний" графік роботи.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: