Павло

Менеджер з продажу, фінансист, економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

економіст

з 08.2006 по нині (18 років 1 місяць)
ДП "Енергоринок", м. Київ (розпорядник коштів оптового ринку електроенергії)

складання графіків надходження грошових коштів, обробка банківської виписки, розрахунок алгоритму розподілу грошових коштів, підготовка та надання інформації керівництву підприємства та КМУ.

Освіта

Державний університет управління

За спеціальністю „Менеджмент промислових організацій”, кваліфікація – магістр з менеджменту у виробничий сфері., м. Донецьк
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 10 місяців)

Знання і навички

  • MS Office
  • Користувач ПК
  • Користувач Internet
  • MS PowerPoint
  • Windows
  • Клієнт-Банк
  • Бухгалтерський облік

Додаткова інформація

04.2005 – 08.2006 ( у вільний від навчання час) менеджер з продажу додаткового обладнання Автосалону „Автомир - автомобілі”
02.2005 – 04.2005 проходив виробничу практику у відокремленому підрозділі „Вуглезбут” ВАТ „НАК „Вугілля України” на посаді головного спеціаліста (з договорів комісії)
01.2004 – 02.2005 (у вільний від навчання час) менеджер з продажу побутової техніки Генерального представництва елітної побутової техніки марки „HYLA” в Україні
Навики: договірна робота, пошук клієнтів та робота з ними, досвід у сфері продажу побутової техніки та додаткового обладнання для автомобілів, статистична та бухгалтерська звітність, складання графіків надходження грошових коштів, обробка банківської виписки, розрахунок алгоритму розподілу грошових коштів, досвідчений користувач ПК (Windows, MS Office, Internet, Power Point, часткове знання програм 1С – Бухгалтерія 7.7 та Клієнт-банк) базова англійська мова. Особисті яккості: постійне прагнення збільшення обсягу знань та навичок, вміння залучити до виконання поставлених завдань своїх колег, високі організаторські здібності, використання у роботі як набутих професійних знань, так і досвіду інших, ініціативність, активність, сумлінне ставлення до праці, чесність, порядність, артистичність, здібності до малювання та дизайнирства.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: