Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Наталія

Оператор з введення даних

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Львів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник бухгалтера

з 02.2017 по нині (7 років 2 місяці)
Будівельна організація, Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Оприбуткування товару (внесення даних про товар із первинних документів до програми.) Переміщення (внутрішні та зовнішні), повернення, списання. Здійснення операції по прийняттю, обліку первинної документації. Перевірка отриманих первинних документів за формою та змістом. Перенесення інформації відображену в цих документах в базу підприємства. Контроль звітності по складах на правильність оформлення товарних накладних, підписів операторів, комірників, чи працівників відповідальних за видачу товару, правильність виписки товару, Оформлення повернення по базі, перевірка контрагентів, дати, ціни, Проведення звірки руху товарів менеджер-склад-контрагент. Контроль своєчасності подачі звітів з виправленнями комірниками складу.

Товарознавець

з 11.2014 по 02.2017 (2 роки 3 місяці)
Гутрівня дитячих іграшок, Львів (Роздрібна торгівля)

Прихід / розхід накладних, переміщення між складами, повернення, контроль звітів по складу; облік розрахунків з покупцями і замовниками. Планування закупівель та доставки товару. Контроль за наявності товару на складі та магазинів. Наповнення сайту, обробка замовлення.

Бухгалтер

з 01.2014 по 11.2014 (10 місяців)
Приватне підприємство, Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Внесення даних про товар з первинних документів (видаткові накладні, накладні внутрішнього переміщення, акти списання і т.д.) в облікову систему, оформлення внутрішніх переміщення в 1С (між підрозділами, магазином і складом) проведення переоцінки товару, підготовка звітів по залишках продукції, проведення банківських виписок, робота з договорами, ведення та обробка первинної документації, взаєморозрахунки з постачальниками та покупцями, проведення
інвентаризації.

Оператор 1C

з 05.2013 по 11.2013 (6 місяців)
ІДС Аква Сервіс, ТОВ, Львів (Харчова промисловість)

Формування замовлень на основний вид продукції, ведення клієнтської бази, консультування клієнтів, ознайомлення постійних клієнтів з асортиментом, документальний супровід клієнтів, обдзвін клієнтів з дебіторською заборгованістю.

Менеджер зі збуту

з 06.2012 по 02.2013 (8 місяців)
ПАТ «АО Техніка», Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Пошук клієнтів, формування замовлення, контроль виконання замоовлень, консультування клієнтів, оформлення ТТН,документальний супровід, контроль за дебіторською заборгованістю.

Помічник бухгалтера

з 11.2007 по 12.2008 (1 рік 1 місяць)
ТзОВ «Бест Україна», Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Помічник бухгалтера: Оформлення первинної бухгалтерської документації облік розрахунків з покупцями та постачальниками, банківських операцій робота з „Клієнт - Банком”, складський облік, проведення інвентаризації, оформлення договорів купівлі-
продажу, проведення звірок з клієнтами.

Помічник бухгалтера

з 10.2000 по 11.2007 (7 років 1 місяць)
ТзОВ «Стек- Комп’ютер», Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Виписка рахунків-фактури, видаткових накладних; ведення реєстру виданих податкових накладних; прихід / розхід, переміщення між складами, повернення, контроль звітів
по складу; облік розрахунків з покупцями і замовниками; контроль і аналіз дебіторської та кредиторської заборгованості (звірка з клієнтами); банківських операцій робота з „Клієнт - Банком”, оформлення договорів, оформлення кредиту як для фізичних так і для юридичних осіб.

Діловод

з 07.1996 по 10.1998 (2 роки 3 місяці)
ТзОВ "Агропромбудсервіс", Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Діловодство, друкування та оформлення первинних документів, ведення обліку товарів на складі, виконання обов’язків молодшого бухгалтера, робота з системою ”Клієнт-банк”.

Освіта

Львівське середнє професійно-технічне училище № 53

Контролер ВТК, Львів
Середня спеціальна, з 1992 по 1995 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Секретар-діловод та основи бухгалтерії

4 місяця

Право, бухгалтерський та податковий облік

2 місяця

Знання і навички

MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство Windows Internet Explorer

Додаткова інформація

Вільний графік роботи

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: