Резюме від 11 червня 2018 PRO

Олексій

Юрист (договірне право, інтелектуальна власність), 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 06.2015 по 11.2016 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "РБ Інвест", Київ (фінансові послуги, цінні папери)

Визначення, формулювання, планування, здійснення і координація діяльності підприємства (сфера діяльності підприємства – фінансові послуги та цінні папери); забезпечення процесу і здійснення контролю за реалізацією цілей і функцій підприємства; налагодження взаємовигідних відносин із стратегічними і новими клієнтами підприємства; ведення переговорів та переписки з контрагентами та органами державної влади; підготовка відповідей на запити контролюючих органів; планування (здійснення стратегічного і тактичного планування розвитку підприємства).

Старший юрист

з 09.2014 по 03.2015 (6 місяців)
ТОВ "Євромедіа Компані" (ЗМІ, продакшн, міжнародна діяльність)

юридичний супровід господарської діяльності підприємства; юридичний аналіз, узгодження та складання господарських договорів (договори поставки, підряду, оренди, комісії, ліцензійні угоди та договори про створення і використання прав інтелектуальної власності та ін.); складання проектів додатків, додаткових угод, протоколів розбіжностей; претензійно-позовна робота; судова практика у господарських та цивільних справах; подача виконавчих документів для здійснення виконавчого провадження; вирішення корпоративних питань; внесення змін до статутних документів підприємства (зміни в складі учасників, зміни розміру статутного капіталу, зміни у видах діяльності та ін.); реєстрація нових підприємств; складання протоколів загальних зборів учасників; ведення переговорів та переписки з контрагентами та органами державної влади; підготовка відповідей на запити контролюючих органів, оскарження актів перевірок контролюючих органів; реєстрація, оформлення та облік інтелектуальної власності підприємства (товарні знаки, марки, патенти); розробка внутрішніх правил, положень, наказів, їх впровадження в діяльність підприємства; трудове законодавство; узгодження посадових інструкцій, інструкції з охорони праці; консультування співробітників компанії з різних питань.

Провідний менеджер з оформлення прокатних посвідчень

з 05.2014 по 09.2014 (4 місяці)
ТОВ «Дайрект Сайт Аквізішн» (Холдинг «Інтер Медіа Група») (ЗМІ, медіа)

діяльність пов’язана з оформленням посвідчень на право розповсюдження і демонстрування фільмів (в т.ч. розробка, підготовка, складання необхідної документації, формування пакету документів та подання його на державну реєстрацію); договірна робота (складання договорів, аналіз їх відповідності всім юридичним аспектам, внесення змін, узгодження з контрагентами); проведення ділової переписки з контрагентами та органами державної влади.

Юрисконсульт

з 02.2006 по 05.2013 (7 років 3 місяці)
ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія» (ICTV) (ЗМІ, медіа)

правове забезпечення господарської діяльності компанії; розробка всіх видів договорів, як типових, так і оригінальних, необхідність яких виникає в процесі ведення господарської діяльності компанії (в т.ч. договори підряду, постачання, купівлі-продажу, субпідряду, трудові, ліцензійні, рекламні, спонсорські та ін.); вирішення корпоративних питань; надання консультацій та висновків щодо окремих юридичних питань; розробка та повний супровід внутрішніх положень, інструкцій та наказів компанії, ведення архіву вищезгаданих документів; ведення переговорів та переписки з контрагентами та органами державної влади; консультування співробітників компанії з усіх виникаючих правових питань; облік, зберігання та ведення реєстру договорів; представництво в судах (справи про захист честі, гідності та ділової репутації, про відшкодування морального збитку, стягнення заборгованості та ін.); представлення інтересів підприємства та його співробітників у міських центрах зайнятості; реєстрація, ліквідація філій та інших відособлених підрозділів підприємства; розроблення та державна реєстрація статутних документів; ліцензування господарської діяльності.

Адміністратор Дирекції програм українського телебачення

з 01.2004 по 02.2006 (2 роки 1 місяць)
Національна телекомпанія України (ЗМІ, медіа)

виконання комплексу організаційних робіт по забезпеченню творчо-виробничого процесу з підготовки та створення телевізійних передач; здійснення в межах своєї компетенції зв'язків зі сторонніми організаціями та особами; підбір, замовлення та організація своєчасної доставки на запис матеріалів, декорацій, експонатів та реквізиту; забезпечення своєчасної явки на репетиції і зйомки всіх учасників і виконавців передачі, замовлення транспорту і перепусток для них; ведення реєстру відеокасет із записом передач; підготовка відеоматеріалу до ефіру.

Освіта

Національный технічний університет України «Київський Політехнічний Інститут»

Юридичний факультет, спеціальність – «Правознавство», спеціалізація – «Право інтелектуальної власності», Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 10 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут післядипломного навчання НАУ, навчальна програма "Господарське право"

листопад-грудень 2013 року

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України 1С:Підприємство

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Навички: досвідчений користувач ПК, MS OFFICE (WORD, Excel), Internet, знання програм InMedia, Ardome, 1С: Підприємство та правової програми Ліга. Закон. Маю власне авто та посвідчення водія категорії В.

Особисті якості: відповідальність і серйозне ставлення до роботи, дисциплінованість, комунікабельність, пунктуальність, цілеспрямованість, дипломатичність, аналітичний склад розуму.

Сімейний стан: одружений, маю доньку (3 роки).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: