Андрій

Торговий представник, автомеханік, продавець, інженер телекомунікаційних мереж, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

  • Користувач ПК

Додаткова інформація

Освіта:
1998 – 2009: Отинійська загальноосвітня школа I – III ступенів.
2009 – 2014: Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича, спеціальність «Телекомунікації (Інформаційні мережі зв’язку)». Здобув кваліфікаційний рівень магістра.
Робочий стаж:
Серпень 2013 – листопад 2013: ТОВ «Рошен», торговий представник. Обов’язки: встановлення, налагодження і підтримування комерційних зв’язків з суб’єктами роздрібної торгівлі, укладання договорів про співпрацю.
Березень 2014 – червень 2014: ТОВ «Ортан», торговий представник. Обов’язки: встановлення, налагодження і підтримування комерційних зв’язків з суб’єктами роздрібної торгівлі, укладання договорів про співпрацю.
З серпня 2014:магазин "Автокіс",продавець-консультант
Виробнича практика:
01 червня 2012 – 21 червня 2012: Чернівецька філія публічного акціонерного товариства "Укртелеком". Обов’язки: розробка, проектування, технічне обслуговування обладнання, створеного на основі телекомунікаційних та інформаційних технологій, прийняття тактичних та стратегічних рішень з технологічних задач роботи обладнання систем та мереж зв'язку.
01 квітня 2014 – 31 травня 2014: Чернівецька філія публічного акціонерного товариства "Укртелеком". Обов’язки: розробка, проектування, технічне обслуговування обладнання, створеного на основі телекомунікаційних та інформаційних технологій, прийняття тактичних та стратегічних рішень з технологічних задач роботи обладнання систем та мереж зв'язку.
Додаткова інформація:
Наявний власний автомобіль(дизель) (водійські права категорії А,В,С)
Досвід роботи зі здійснення операцій із технічного обслуговування і ремонту автомобілів; контролю технічного стану автомобіля із допомогою діагностичного обладнання і приладів.
Особисті якості:
комунікабельний, відповідальний, креативний, неконфліктний, швидко пристосовуюся до нових умов.
Контактний телефон: моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: