Резюме від 18 листопада 2017 PRO

Олена

Офіс-менеджер (фінанси)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст відділу грошових допомог і компенсацій

з 05.2015 по 08.2016 (1 рік 3 місяці)
Управління соціального захисту населення Полтавської районної державної адміністрації, Полтава (Державна установа. Діяльність установи спрямована на матеріальне забезпечення населення від соціальних ризиків)

Надання консультацій відповідно до законодавства з питань отримання субсидій, розгляд пропозицій, заяв, скарг громадян, перевірка правильності заповнення та комплектність прийнятих документів і їх відповідность законодавств, рзрахунок субсидій.

Головний спеціаліст відділу у справах інвалідів і ветеранів та контролю за правильністю призначення пенсій та допомог (на декретному місці)

з 02.2015 по 05.2015 (3 місяці)
Управління соціального захисту населення Полтавської районної державної адміністрації, Полтава (Державна установа. Діяльність установи спрямована на матеріальне забезпечення населення від соціальних ризиків.)

Перевірка правильності та своєчасності призначення (перерахунку) пенсій, а також нагляд за правильністю та своєчасністю нарахування, виплатою та припиненням виплати пенсій.

Спеціаліст I категорії відділу бюджетних надходжень видатків та обслуговування розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів

з 06.2013 по 03.2014 (9 місяців)
Управління Державної Казначейської служби України в Полтавському районі Полтавської області, Полтава (Держана установа. Реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів.)

Обслуговування клієнтів та ведення особових справ клієнтів; перевірка платіжних документів та їх оплата; перевірка договорів та підтвердних документів, внесення кошторисів; контроль за додержанням бюджетного законодавства.

Провідний спеціаліст відділу бюджетних надходжень видатків та обслуговування розпорядників бюджетних коштів та інших клієнтів (на декретному місці)

з 10.2012 по 06.2013 (8 місяців)
Управління Державної Казначейської служби України в Полтавському районі Полтавської області, Полтава (Держана установа. Реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів.)

Обслуговування клієнтів та ведення особових справ клієнтів; перевірка платіжних документів та їх оплата; перевірка договорів та підтвердних документів, внесення кошторисів; контроль за додержанням бюджетного законодавства.

Освіта

ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»

Факультет фінансів та обліку, Полтава
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

2007-2011 рр.- напрям підготовки –фінанси і кредит, кваліфікація бакалавра з фінансів і кредиту (диплом з відзнакою, ТА№41729632)
2011-2012 рр. - спеціальність «Банківська справа», кваліфікація – магістр з банківської справи (диплом з відзнакою ТА№43668403)

Додаткова освіта та сертифікати

курси Академії крою і шиття Авторської школи "Унімекс" (сертифікат №1705-П від 09,04,2017р.)

2017 р., 7 місяців

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом

Додаткова інформація

Наукові статті: «Маркетингова інформація як основа уникнення проблемної заборгованості банків в умовах економічної рецесії» (Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. - №14 (42). - 2012), «Систематизація переваг та недоліків впровадження НСМЕП НБУ соціальних платіжних карток для економічних суб’єктів в Україні» (VI Міжнародна конференція студентів та аспірантів м.Львів) «Преимущества и недостатки внедрения социальных карт НСМЭП для экономических субъектов в Украине» (І Международная научно-практическая конференця Молодых учених, г.Таганрог), «Сучасні тенденції становлення споживчого кредитування та перспективи його подальшого розвитку в Україні» (Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. - №5 (44). - 2010)

Соціальна робота:

2011 р. -Нагороджена грамотою за активну громадську діяльність, участь у роботі студентського самоврядування, соціальному розвитку та просуванню освітніх послуг ВНЗ Укоопспілки «Полтавського університету економіки і торгівлі»

2010 р. -активна участь у соціальних заходах громадської організації «Фінансова незалежність»

Інтереси та захоплення: художня література, hand-made.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: