Резюме від 6 серпня 2015

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2477812

Оператор ПК, 1С, помощник бухгалтера, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 05.2015 по нині (9 років 1 місяць)
Виробництво і продаж взуття

Ведення касової книги, проведення в 1С прибуткових і видаткових накладних, відгрузка товару, звірки з постачальниками та покупцями, внесення курсу валют в 1С, створення необхідної номенклатури в 1С.

Менеджер з продажу

з 11.2014 по 05.2015 (6 місяців)
ПП "МОНРО", Бровари (Виробництво і продаж жіночого взуття)

Консультація покупців по наявному товару, продаж товару.

універсальний менеджер відділення

з 05.2012 по 06.2014 (2 роки 1 місяць)
ПАТ КБ "Надра", Бровари (Фінанси, банки, страхування)

Активне залучення клієнтів до відділення банку; відкриття та обслуговування рахунків фізичних осіб (карткові, пенсійні, соціальні, поточні, зарплатні, депозитні та кредитні); обслуговування юридичних осіб (проведення платіжних доручень, чеків, формування виписок по рахункам); консультування клієнтів по діючим пропозиціям банку; здійснення банківських переказів; видача нових кредитів та реструктуризація діючих; виконання планових показників.
Особливость роботи Броварського відділення: обслуговування бюджетних організацій, районної адміністрації, Пенсійного фонду та фондів соціального страхування, робота з Центром зайнятості; а також супровід начальника відділення на переговорах з ціллю комплексного обслуговування бюджетних та комерційних організацій.

Бухгалтер-операціоніст

з 10.2010 по 06.2011 (8 місяців)
ТОВ "Три Т Фудз" (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення бухгалтерського обліку сладу продуктів, реторану "Масонська ложа", кондитерської "Тірамісу"; формування товарних звітів, проведдення інвентаризацій, переоблік, виявлення недосдач та надлишків.

Фахівець відділу забезпечення продаж

з 07.2008 по 10.2008 (3 місяці)
ЗАО "Альфа-Банк" (Фінанси, банки, страхування)

Консультація клієнтів про умови кредитування, страхування; прийом документів та їх перевірка; аналіз кредитоспроможності клієнта; розрахунок індивідуального графіку погашення кредиту; оформлення усіх необхідних документів при заключенні кредитної угоди; формування періодичної звітності за результатами проведенної роботи; оформлення усіх необхідних документів при заключенні страхової угоди, виконнання планових показників.

Освіта

Київський національний торгівельно-економічний університет

Облік і аудит; Державний фінансовий контроль, Київ
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 5 місяців)

З 2006р по 2010р. навчалася стаціонарно, приймала участь у наукових конференціях; у рамках студентської ради займалась культурно-організаторською діяльністю факультету; успішно пройшла виконавчу практику на 4 курсі на ТОВ "Соляріс" м.Бровари.
З 2010р по 2012р. навчалася на заочній формі, оскільки влаштувалася на роботу.
Тема магістерської роботи: "Аналіз та оцінка фінансового стану підприємства" на основі діяльності ПВП "Каман" м.Бровари

Додаткова освіта та сертифікати

ПП "Бухгалтерська компанія Баланс"; тренінг-курс "1 С: Бухгалтерія 8.2 для України"

2014р, тривалість - 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь ПК Користувач ПК MS Office MS PowerPoint 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік Бест-Звіт 1С:Предприятие CorelDRAW HCL Notes Банківські програми Розничная торговля StoreHouse АБС БАРС Роздрібна торгівля Рисование Бест-Звит Банковские программы Slolp Малювання RC Front

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Перерахую свої особисті якості:
відповідальне ставлення до роботи і поставлених завдань, уважність до деталей, стресостійкість, урівноваженість, стриманність, комунікабельність, швидко навчаюсь, можу працювати як у команді так і самостійно.
Шкідливі звички відсутні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: