Резюме від 20 грудня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2512286

Фахівець відділу реалізації заставного нерухомого майна, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: вища, у 2003 році закінчила Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «Фінанси» та здобула кваліфікацію економіста.

Мета:
Стабільна,цікава робота в успішній компанії з можливістю вдосконалення та підвищення кваліфікації,досвіду, можливості кар»єрного росту.
Фінансове благополуччя.

Досвід роботи:


З 01.08.2014 по сьогодні – ТОВ «ОТП Факторинг », фахівець відділу реалізації заставного нерухомого майна.
Обов»язки:
Продаж заставного майна у чотирьох областях Західного регіону, аналіз реалізованих об'єктів нерухомості, розробка стратегії реалізації застав, визначення актуальної ринкової вартості. Співпраця з агенціями нерухомості, ЗМІ та інтернет ресурсами з продажу нерухомості та з органами державної влади. Отримання і проведення аналізу пакетів документів по заставному майну; робота з суб'єктами оціночної діяльності; проведення попередньої перевірки прав власності заставодавця на майно, передане в заставу. Збір, обробка, консолідація інформації за заставними операціями. Проведення переговорів.
Контроль укладених угод.

20.06.2012р – 31.07.2014р – АТ « ОТП Банк», фахівець відділу реалізації заставного нерухомого майна.
Обов»язки:
Продаж заставного майна у чотирьох областях Західного регіону, аналіз реалізованих об'єктів нерухомості, розробка стратегії реалізації застав, визначення актуальної ринкової вартості. Співпраця з агенціями нерухомості, ЗМІ та інтернет ресурсами з продажу нерухомості та органами державної влади. Отримання і проведення аналізу пакетів документів по заставному майну; робота з суб'єктами оціночної діяльності; проведення попередньої перевірки прав власності заставодавця на майно, передане в заставу. Збір, обробка, консолідація інформації за заставними операціями. Проведення переговорів.
Контроль укладених угод.

З вересня 2002 – 19.06.2012р. – ЗАТ «Укртелеком», оператор електро зв»язку.

Обов»язки: прийом заяв на послуги електрозв»язку,здійснення контролю за своєчасним надходженням платежів від абонентів та за зниженням дебіторської заборгованості,виконання розрахунків за користування наданими послугами, надання довідок.



Додаткова інформація:
2013 – «Особливості ведення переговорів під час реалізації заставного майна»
Знання мов: українська, російська, угорська – базова розмовна).
Наявні права водія категорії «В», впевнений користувач ПК.
Компютерні навички: Ms windows, ms office applications, internet explorer, microsoft outlook
Особисті якості: Чесність, порядність, відповідальність, принциповість, комунікабельність, компетентність, толерантність, виваженість, наполегливість, організованість, вміння працювати в команді,активна життєва позиція.


Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: