Резюме від 2 листопада 2022

Віталій

Головний бухгалтер, фінансовий директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Коваль Віталій Іванович
Відомості про себеРік народження: 16.09.83 р.
Сімейний стан: одружений, з дружиною виховуємо трьох дітей.
Адреса проживання: Дрогобицький р-н, с. Доброгостів, вул. Шкільна 27; моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

МетаПосада Головний бухгалтер, Фінансовий директор.
Робота основна м. Львів
КваліфікаціяДипломований спеціаліст з бухгалтерського обліку та аудиту. Крім теоретичних знань у сфері бухгалтерського та податкового обліку, маю практичні навики ведення бухгалтерського обліку і складання звітності, як у загальній так і у спрощеній системі оподаткування юридичних осіб так і підприємців.
Професійний досвідНа практиці освоїв облік основних засобів, матеріалів, товару, каси і рахунків у банку, розрахунків з дебіторами і кредиторами, заробітної плати. Є досвід роботи з ПДВ(повернення ПДВ), у ЗЕД (експорт, імпорт). Складав квартальні і річної звітності, розрахункові відомості, декларації й здавав до органів податкової інспекції та органів соціального страхування. За час роботи набув досвіду роботи з податковою інспекцією, фондами соціального страхування, іншими державними контролюючими органами, митницею, судами. Організовував роботу бухгалтерії, розробка програмного забезпечення для роботи бухгалтерської служби.

Досвід роботи
Січень 2018р. по сьогоднішній день Головний бухгалтер ПП "ГАЛМ'ЯСО". Організація роботи бухгалтерської служби виробничого підприємства і мережі магазинів роздрібної торгівлі. Налагодження фінансових потоків. Забезпечення контролю і ефективного використання матеріальних і фінансових ресурсів. Визначення фінансового результату від діяльності підприємства. Налагодження програмного забезпечення для роботи бухгалтерської служби. Аналіз та узгодження договорів.
Травень 2016р. Грудень 2017р. Головний бухгалтер ТОВ «ВЕСТ ТРЕЙДІНГ КОМПАНІ». Налагодження роботи бухгалтерії комерційного підприємства оптової і роздрібної торгівлі. Забезпечення ефективного використання як матеріальних так і фінансових ресурсів.
Травень 2011р. - травень 2016р. Головний бухгалтер, декларант МПП «МАК» (крім того, виконував обов’язки касира, кадровика, юриста та ін.). по роботі з митницею декларую вантажі, як імпорт так і експорт.
Червень 2008р. по Квітень 2011р. Головний бухгалтер ПП «Кіхтяк» (крім того, виконував обов’язки юриста, кадровика, робота з митницею, співпраця з іноземними покупцями та ін.).
Квітень 2007 - лютий 2008р. заступник головного бухгалтера БУ-15 ЗАТ «Нафтогазбуд».
Липень 2003 - лютий 2008р. працював у приватного підприємця, виконував обов’язки менеджера, бухгалтера, помічника директора, ревізора.
Освіта2003-2006рр. Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу.
Фах: „Облік і аудит ”, Кваліфікація: спеціаліст з обліку і аудиту
2001-2003рр. Дрогобицький механічний технікум.
Фах: „Бухгалтерський облік”, Кваліфікація: бухгалтер.
Додаткові навикиДобре володію персональним комп’ютером на рівні „Впевнений користувача”: MS Office, 1С, BAS, MeDoc, Internet та ряд інших бухгалтерських програм. Для відстеження змін у бухгалтерському і податковому обліку читаю газету „Все про бухгалтерський облік”, електронне видання ДТ-КТ, Семінар.ком.
Особисті якостіУміння працювати з великими обсягами інформації, акуратність, уміння доводити розпочате до кінця, легко знаходжу спільну мову з людьми, є можливості для понад нормованої роботи.
Свій професійний і посадовий ріст хочу пов’язати з масштабною перспективною компанією по напрямку бухгалтерського обліку та економічного розвитку.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: