Резюме від 8 січня 2015

Русак

Старший продавець

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Старокостянтинів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Русак Максим Борисович
Должность
Возраст: 20 р.
Місце проживання: м. Старокостянтинів
Сімейний стан: не одружений
Телефон, e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Отримання роботи старшого продавця компанії Технопростір

Досвід роботи
Не маю

Освіта

В 2011 році вступ до Вінницького національного технічного університету, на державну форму навчання Інституту радіотехніки, зв’язку та приладобудування. В 2013 році отримав свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації МК № 6327 та здобув робітничу професію «Монтажник радіоелектронної апаратури та приладів»
На даний час перевівся на заочну форму навчання (4 курс)

Уміння та навички
Під час навчання та виробничої практики захищав роботу та сам виготовив тестер для перевірки та випробувань стабілітронів

Додаткова інформація
Знання спеціалізованих комп’ютерних програм Пакет программ MS Office (Word, Excel, Access). AutoCAD, Kompas. Вільно володію комп’ютерною технікою. Активація та деактивація програмного забезпечення. Налаштування IP технологій. Слідкую за технічним прогресом.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: