Резюме від 7 квітня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2705062

Діловод, 35 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст Сектору контролю за виконанням доручень

з 07.2007 по 01.2016 (8 років 6 місяців)
Держрибагентство України, Киев (Сільське господарство, агробізнес)

1. Державне агентство рибного господарства України

По теперішній час працюю на посаді Головного спеціаліста Сектору контролю за виконаням доручень Держрибагентства України.
- Приймаю кореспонденцію, яка надходить на адресу Держрибагентства України.
- Здійснюю попередній розгляд документів, з подальшою реєстрацією в системі електронного документообігу «Megapolis документообіг» і передаю на розгляд керівництву.
- Приймаю та реєструє вхідну кореспонденцію в системі електронної взаємодії органів виконавчої влади.
- Веду облік та зберігання документів з грифом «Для службового користування»
- Забезпечую технічний контроль за виконанням структурними підрозділами Держрибагентства України актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, актів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, наказів і доручень Голови та заступників Голови Держрибагентства України та за станом роботи з реагування на звернення громадян, запити і звернення народних депутатів України та депутатів місцевих рад.
- Слідкую за своєчасним виконанням контрольних документів.
- Доводжу у визначені строки до структурних підрозділів Держрибагентства України, підпорядкованих йому підприємств, установ та організацій накази та доручення Голови та заступників Голови Держрибагентства України, інші документи згідно із списком розсилки.

Розробив номенклатуру справ Держрибагентства України та забезпечив її погодження з Центральним державним архівом вищих органів влади та управління України.

Маю нагороду за сумлінну працю.

1. Державний комітет рибного господарства України

18.10.2011р.- працював на посаді провідного спеціаліста відділу документального забезпечення, контролю та аналізу управління інформаційно-аналітичної роботи та технічного забезпечення. Маю 9(дев'ятий) ранг державного службовця
16.11.2010р. працював на посаді провідного спеціаліста сектору науки та освіти
24.11.2009р. працював на посаді провідного спеціаліста відділу ліцензування, квотування та використання водних живих ресурсів управління аквакультури, використання та відтворення водних живих ресурсів
23.05.2008р. працював на посаді провідного спеціаліста відділу охорони водних живих ресурсів управління охорони водних живих ресурсів.

2. Оперативна держрибоохорона

17.04.2008 р. Працював на посаді заступника начальника відділу аналізу інформації та оперативного обліку
05.07.2007 р. працював на посаді провідного іхтіолога відділу іхтіології

Освіта

НУБІП

Водні біоресурси, Кмїв
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 7 місяців)

Додаткова інформація

Работою в электронной базе документооборота "Мегаполис", "Аскод стандартный". Легко и быстро овладею новыми навыками. Не имею вредных привычек, занимаюсь спортом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: