Резюме від 5 травня 2023 PRO

Всеволод

Головний технолог, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технологічний консультант

з 11.2016 по 02.2017 (3 місяці)
Приватна виробнича компанія в Египті, Шарм-ель-Шейх (Виробництво та дістрібуція квасу і безалкогольних напоївв)

Технологічне супроводження нового виробництва квасу і безалкогольних напоїв в Египті.
Консультував виробників щодо вибору технології виробництва для заводу «з нуля», підбору інгредієнтів, вимоги до сировини та матеріалів. Маю актуальну інформацію щодо постачальників сировини та обладнання для виробництва квасу та безалкогольних напоїв, як українських так і міжнародних.

Головний технолог

з 06.2010 по 09.2013 (3 роки 3 місяці)
ТОВ «ТРК Прем'єр», Київ (Виробництво Монастирського квасу.)

Контроль якості продукції; сертифікація продукції в УкрЦСМ; розробка та впровадження нових рецептур, нормативів; погодження документації у МОЗ України, контроль роботи виробничої лабораторії, акредитація виробничої лабораторії УкрЦСМ, робота із СЕС, вхідний та вихідний контроль виробництва, забезпечення правильного ведення поточної технологічної документації.

Головний технолог

з 02.2007 по 06.2010 (3 роки 4 місяці)
ТОВ «Акваріус сістем менеджмент», Київ (Виробництво і дистрибуція безалкогольних напоїв і пива, які виробляються на декількох заводах)

Аналіз тенденцій розвитку ринків, розробка нових видів продукції, розрахунок калькуляцій, затвердження нормативної документації на випуск продукції (технічних умов та технологічних інструкцій, рецептур), організація та проведення дегустацій, аудит якості продукції на заводах-виробниках, написання статей у спеціалізовані журнали та PR - матеріалів в інтернет.
Найбільші досягнення: особисто розробив та затвердив нормативну документацію (технічні умови, рецептури) на виробництво квасів «Монастирський квас», «Данило» «Пан Іван», питної бутильованої води «Монастирська вода», вітамінізованої води для собак та котів, лимонадів із травами, напою від похмілля «Аква Зельтцер», пива «Монастирське».

Технолог по дослідженням і развитку пивобезалкогольної промисловості

з 03.2003 по 09.2004 (1 рік 6 місяців)
Міжнародний науково-виробничий іноваційний центр харчових технологій в групі компаній "Беарс", Київ (Консалтингові послуги в галузі харчових технологій)

Вивчення літературних та патентних джерел з проблем пиво – безалкогольного виробництва. Пілотне тестування інгредієнтів та готової продукції. Розробка та затвердження технологічної документації –ТУ, ТІ, рецептур для першого в Україні виробництва харчових ароматизаторів та емульсій. Підготовка та проведення спеціалізованих семінарів для підприємств пиво-безалкогольної галузі, статей.

Спеціаліст з напоїв

з 01.2003 по 05.2003 (4 місяці)
Торговий дім «Пальміра», Київ (Продаж та технологічна підтримка ароматизаторів та інших харчових добавок компанії «Danisco».)

Аналіз потреб ринку ароматизаторів та стабілізаторів. Відвідування заводів-виробників та проведення презентацій-переговорів.

Керівник-стажер відділу систем управління якістю

з 05.2002 по 08.2002 (3 місяці)
ПІІ «Кока-Кола Україна Лімітед», Київ (Виробництво безалкогольних напоїв)

Контроль за дотриманням стандартів при виробництві продукції, підготовка документації до сертифікації з ISO 14001, підготовка бюджету відділу якості. Відвідування семінарів в Афінах та Варшаві з питань якості.

Головний технолог

з 09.1998 по 01.2007 (8 років 4 місяці)
ТОВ «Монастирський квас», Київ (Виробництво Монастирського квасу та безалкогольних напоїв)

Посадові обов'язки дивись вище.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Економічний, Київ
Вища, з 1994 по 1997 (3 роки)

Навчався на економічному факультеті за спеціальністю "Менеджмент в виробничій сфері".

Національний університет харчових технологій

Аспірантура, Киев
Вища, з 1994 по 1997 (3 роки)

Вивчав вплив електромагнітного випромінювання різних діапазонів на пивні та спиртові дріжджі, отримав та запатентував (у співавторстві) новий штам дріжджів, розробив технологію збільшення ферментативної активності дріжджів.
Після закінчення аспірантури
захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю «Технологія продуктів бродіння».

Національний університет харчових технологій

Технологія бродильних і хлібопекарських виробництв, Київ
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Інженер – технолог зі спеціальності технологія бродильних виробництв та виноробство
(Спеціалізація: технологія пиво-безалкогольних виробництв).

Додаткова освіта та сертифікати

Приймав участь в міжнародному семинарі Doehler по питанням розробки нових видів напоїв в Дармштадті, Германія,

Листопад - грудень, 2006 рік

Приймав участь в семинарі Quest International по питанням розробки нових видів напоїв в Амстердамі, Нідерланди.

Липень-серпень, 2006 рік.

Приймав участь в міжнародному семинарі Coca-Cola HBC по питанням якості в Варшаві, Польща

Вересень, 2002 р.

Приймав участь в міждународній конференції Coca-Cola Towards World Class в Афінах, Греція

Вересень, 2002 р.

Приймав участь в семинарі-практикумі «Система управлінням якості у відповідності з вимогами ДСТУ ISO 9001-2001»

Травень, 2002 р.

Приймав участь в семинарі-практикумі «Система управління безпекою харчових продуктів на основі принципів HACCP»

Травень 2002 р.

Знання і навички

MS Office Windows

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — просунутий

Інвалідність

Друга група.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: