Резюме від 9 квітня 2024 PRO

Олена

Фінансовий менеджер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Сміла

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Економіст з фінансової роботи

з 07.2017 по 10.2018 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Черкаський завод автохімії", Черкаси (Хімічна промисловість, фармацевтика)

бюджетування доходів та витрат;
розробка проектів перспективних і річних фінансових планів та прогнозів надходження грошових коштів на рахунки підприємства;
складання кредитних заявок та проведення відповідного аналізу;
підготовка банківських документів на усі види платежів по зобов'язаннях підприємства;
здійснення контролю за виконанням фінансових показників діяльності підприємства;
аналіз квартальної та річної фінансової звітності підприємства;
відкриття/закриття банківських рахунків;
оперативне управління заявками на витрачання грошових коштів, ведення платіжного календарю компанії, аналіз резервів і доступності грошових коштів компанії;
контроль стану ведення взаєморозрахунків за договорами, управління фактичною і відкладеною заборгованістю;
забезпечення своєчасності здійснення страхових (страхування майна підприємства), нотаріальних (завірення документів для банківських установ), оціночних (проведення оцінки основних засобів підприємства), аудиторських (надання необхідної фінансової інформації для здійснення аудиторської перевірки фінансової звітності) послуг для повноцінного функціонування підприємства;
участь у роботі з вивчення й аналізу стану ринку кредитних ресурсів і цінних паперів з метою ефективного розміщення вільних фінансових коштів і забезпечення фінансової стійкості підприємства;
розрахунок собівартості продукції та аналіз її зміни.

Старший кредитний фахівець

з 10.2016 по 07.2017 (9 місяців)
ПАТ “ОТП Банк”, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Реалізація політики банку в області розвитку споживчого кредитування з наявними та потенційними клієнтами; організація та безпосередній продаж банківських продуктів та послуг; ініціювання створення нових банківських послуг, необхідних для задоволення потреб клієнтів.

Старший кредитний фахівець

з 06.2016 по 09.2016 (3 місяці)
ПАТ "Платинум Банк", Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Методична допомога структурному підрозділу, який знаходиться в підпорядкуванні та контроль за його діяльністю в межах своєї компетенції; всі обов’язки кредитного фахівця.

Старший кредитний фахівець

з 05.2014 по 05.2016 (2 роки)
ПАТ “Банк Михайлівський”, Черкаси (Фінанси, банки, страхування)

Активний пошук клієнтів; продаж основних та додаткових банківських продуктів і послуг; повне інформування та консультування потенційних позичальників з питань споживчого кредитування, кредитування готівкою, страхових послуг, карткових продуктів; робота із запереченнями та претензіями клієнтів; підбір найбільш оптимального варіанту кредитування для клієнта (з урахуванням побажань, віку, платоспроможності, щомісячного доходу та інших характеристик); перевірка наявності та справжності пакету необхідних документів; укладання карткових угод, договорів страхування та кредитних справ; контроль за своєчасністю сплати кредиту клієнтом банку; інформування позичальників про наявність боргу; проведення консультацій з приводу пошуку рішень погашення проблемної заборгованості; складання звітності.
Організація та координація роботи кредитних фахівців щодо виконання планів продажу банківських продуктів; навчання та стажування нових праціваників банку; аналіз та контроль виконання планових показників працівників, які знаходяться в безпосередньому підпорядкуванні.

Спеціаліст по залученню клієнтів

з 10.2013 по 03.2014 (5 місяців)
ПАТ “Банк Форвард” (Фінанси, банки, страхування)

Залучення нових клієнтів; консультування клієнтів; проведення ідентифікації клієнтів; оформлення кредитних справ, карткових договорів та страхових угод.

Виробнича практика

з 01.2013 по 03.2013 (2 місяці)
ПАТ КБ “ПриватБанк” (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення аналізу аудиторії потенційних клієнтів; виявлення потреб клієнтів, їх рівня та спрямованості; здійснення безпосереднього пошуку клієнтів; організація та проведення переговорів з клієнтами з метою просування продуктів, які пропонує банк на ринку фінансових послуг.

Освіта

Черкаський інститут банківської справи Університету банківської справи Національного банку України

Фінансово-кредитний факультет, спеціальність - банківська справа, Черкаси
Вища, з 2009 по 2015 (5 років 4 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook MS Access Internet Explorer Email Opera Outlook Express Mozilla Firefox Adobe Photoshop Express

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальність, наполегливість, комунікабельність, цілеспрямованість, ініціативність, націленість на результат, швидка адаптація і вміння включитися в роботу в обмежені терміни, техніка роботи в колективі та з клієнтами, бажання розвиватися, відсутність шкідливих звичок. Професійні навички: досвід у сфері переговорів та продажу банківських продуктів, є своя база клієнтів.

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: