Резюме від 11 листопада 2015

Олена

Помощник event-менеджера, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний економіст

з 03.2010 по нині (14 років 3 місяці)
Департамент фінансів Київської обласної державної адміністрації, київ (обласний бюдет)

Функціональні обов’язки:
- Перевіряти правильність складання і затвердження кошторисів та планів використання коштів установами і організаціями, які фінансуються з обласного бюджету.
- Готувати пропозиції начальнику бюджетного управління департаменту фінансів щодо: розподілу обсягів субвенцій з державного бюджету на надання допомог населенню та їх перерозподілу між бюджетами районів та міст обласного значення, помісячного розпису субвенцій згідно з доведеним Державною казначейською службою України помісячним розписом асигнувань з державного бюджету на відповідний рік.
- Готувати необхідні матеріали про зміни, що вносяться до обласного бюджету по соціально-культурній сфері та соціальному захисту населення для розгляду на сесії обласної ради.
- Прийняття річного звіту про виконання плану по мережі, штатах та контингентах установ соціально-культурної сфери та соціального захисту населення області, готувати пояснюючу записку та подавати зведений звіт до Міністерства фінансів України.
- Забезпечувати розгляд та виконання Указів Президента, доручень Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, інших центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрації та її структурних підрозділів.
- Здійснювати систематичний контроль за станом розрахунків по заробітній платі та інших соціальних виплатах, а також за станом заборгованості бюджетних установ, узагальнювати дані районів, готувати оперативні щомісячні та щотижневі інформації і подавати Міністерству фінансів України.
- Приймати участь у робочих групах, комісіях, комітетах тощо.

Освіта

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана.

Факультет – економіка і підприємство, спеціальність – економіка підприємства, магістр. , Київ
Вища, з 2008 по 2010 (1 рік 5 місяців)

2004 - 2008 рр. - Київський національний університет технологій та дизайну, факультет – інженерно-економічний, спеціальність – економіка підприємства, бакалавр.

Додаткова інформація

Підвищення кваліфікації: Заклад післядипломної освіти «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади,органів місцевого самоврядування,державних підприємств,установ і організацій при Київській облдержадміністрації» - участь у семінарі «Сучасна українська ділова мова» - 2011р.
Знання мов: Українська – рідна, російська – вільно, англійська – вивчаю.
Знання ПК: Досвідчений користувач: MS Office, навички роботи з Інтернетом та электронною поштою (Outlook Express).
Додаткова інформація
Цілеспрямована та рішуча, відповідальна та дисциплінована, комунікабельна, готова до навчання та отримання нових знань, здатна швидко навчатися. Легко знаходжу спільну мову з людьми.
Вміння працювати з великими обсягами інформації та доводити почате до кінця. Ініціативна, старанна, впевнена в собі, маю активну життєву позицію, можу швидко та самостійно приймати рішення.
Хобі: гра на фортепіано,курси акторського мистецтва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: