Резюме від 4 березня 2015

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2733726

Керівник фірми, відділу, структурного підрозділу, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 10.2012 по нині (11 років 8 місяців)
Земельне законодавство, землевпорядні роботи

Досвід керівника землевпорядної фірми.
Стратегічний розвиток діяльності підприємства в галузі земельних відносин, визначення напрямів розвитку фірми у формуванні цінової та податкової політики, соціальної та зовнішньоекономічної діяльності.
Практика в управлінні персоналом підприємства і координація його роботи, доцільний розподіл обов’язків серед підлеглих.
Прийняття на роботу та звільнення працівників, проведення співбесід.
Контроль за якістю послуг які надаються підприємством.
Формулювання завдань для підлеглих, вирішення всіх проблемних питань і ситуацій в роботі фірми, створення звітностей за проектами (документальні, презентаційні).
Співробітництво з органами місцевого самоврядування, органами державної влади, правоохоронними органами, органами виконавчої та судової влади.
Здійснення переговорів з потенційними клієнтами, укладення договорів на виконання робіт. Збільшення прибутків фірми. Підвищення авторитету фірми серед фірм конкурентів,
Впровадження сучасних технологій, вивчення європейського досвіду роботи, пошуки новітніх можливостей виконання робіт та надання послуг, ін..

Освіта

Національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого

Правознавство, Харків
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

МЕТА:
Одержання керівної посади в корпорації (на підприємстві, в установі) для реалізації своїх амбіцій та навиків, а також для кар’єрного зростання до вищих ланок керівництва.

За характером оптиміст. Працьовитий. Намагаюсь відпрацьовувати на повну і враховувати деталі справи. Завжди маю власну думку по кожному питанню. Намагаюсь постійно вдосконалювати свої навички та професійні якості. Швидко пристосовуюсь до оточення, товариський, відчуваю відповідальність за партнера по справі. З відповідальністю відношусь до поставленого завдання. Швидко навчаюсь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: