Резюме від 9 травня 2024 PRO

Микола

Начальник производства, отдела, цеха, главный механик, 38 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 02.2015 по нині (9 років 3 місяці)
ТОВ "Агрофірма Добробут Прикарпаття", Івано-Франківськ (Вирощування птиці (індик))

Оперативний контроль за роботою підлеглого персоналу по забезпеченню справного стану всього енергетичного господарства, інженерно-технічних споруд, рухомого складу, (вантажні автомобілі, сідельні тягачі прицепи, комбікормовози, легкові автомобілі), забезпечення справного стану всього механо-технологічного обладнання підприємства

Виконавець-робіт-проектувальник

з 02.2014 по 02.2015 (1 рік)
ПП "Станіслав-монтаж", Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

керування підлеглим персоналом при виконанні будівельно-монтажних чи демонтажних робіт, механо-технологічного обладнання на об'єктах ПАТ "Івано-Франківськ цемент"

Зам.начальника цеха

з 10.2011 по 12.2014 (3 роки 2 місяці)
ПАО "ИФАЗ", Ивано-Франковск (изготовление трубопроводной запорной арматуры)

Здійснення технологічної підготовки виробництва та контроль за своєчасним оформленням необхідної технічної документації, контроль якості продукції, оперативне регулювання ходу виробництва в підрозділі підприємства.
Безпосереднє керівництво підлеглим персоналом для забезпечення надійної та безпечної експлуатації основного та допоміжного механо-технологічного обладнання, вантажопідіймальних механізмів, очисних споруд, посудин, що працюють під тиском, систем теплопостачання, водопостачання, пожежогасіння, каналізації. Розробка графіків планово-попереджувальних ремонтів основного та допоміжного механо-технологічного обладнання та забезпечення вчасного його виконання. Ведення обліку та забезпечення робочих місць необхідним інструментом, матеріалами, обладнанням, запасними частинами, технологічними картами, схемами, виробничими та робочими інструкціями. Ведення відповідної експлуатаційно-технічної документації (паспорти обладнання, журнали огляду та ремонту обладнання, графіки ППР), обліку роботи обладнання. Організація та проведення навчань працівників з питань охорони праці та технічної експлуатації. Організація і контроль при проведенні робіт підвищеної небезпеки, які проводяться по нарядах-допусках. Участь в обстеженнях, що проводяться газотехнічною інспекцією та іншими державними контролюючими органами. Ведення обліку робочого часу підлеглого персоналу.
Досвід керування трудовим колективом, знання чинного законодавства нормативної та технічної документації знання технології машинобудування транспорту нафти, обліку нафти, знання будови механо-технологічного обладнання та його ремонт, металооброблювальних та металоріжучих верстатів, електрогазозварювального та газорізального обладнання, знання бухгалтерської звітності, досвід вирішення різних виробничих питань.

Механік механо-технологічної служби

з 08.2002 по 09.2011 (9 років 1 місяць)
Дрогобицьке НУ філії МН "Дружба" ВАТ Укртранснафта, Дрогобич (трубопровідний транспорт нафти)

безпосереднє керування підлеглим персоналом для забезпечення транспорту нафти на Дрогобицький НПЗ

Освіта

ИФНТУНГ

Нафтогазопроводів, інженер-механік, Івано-Франківськ
Вища, з 1997 по 2002 (4 роки 10 місяців)

Знання комп'ютерних програм на рівні впевненого користувача (Win, MS Word, MS Excel, Компас Internet, Е-mail), знання та володіння мовами: українська, російська, німецька (з словником), наявність водійських прав категорії ”B”.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Windows Email КОМПАС

Знання мов

  • Німецька — початковий
  • Російська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальний, сумлінний, креативний, самодисципліна і самоконтроль, організованість, вміння зосередитись, орієнтованість на результат, комунікабельність, пунктуальність, вміння працювати в команді,наявність власного автомобіля, готовність до відряджень . Одружений, виховую трьох дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: