Резюме від 14 жовтня 2022 PRO

Ірина

Керівник відділу, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор виробництва

з 11.2019 по 05.2020 (6 місяців)
Рівненський пряник, Рівне (Харчова промисловість)

Визначала, формувала, планувала, всі види діяльності підприємства.
Визначала напрямки розвитку підприємства у формуванні цінової політики.
Організовувала роботу і ефективну взаємодію виробничого цеху та інших структурних підрозділів підприємства, направляла їх діяльність на досягнення високих темпів розвитку і удосконалення виробництва та продукції.
Забезпечувала відповідність продукції з метою задоволення потреб замовників і споживачів, підвищення продуктивності праці, ефективності виробництва і якості продукції на основі широкого запровадження нової техніки і прогресивної технології, організації праці, виробництва і управління, удосконалення господарського механізму.
Направляла діяльність персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.
Організовувала виробничо-господарську діяльність підприємства на основі застосування методів обгрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат, широкого розповсюдження передового досвіду, а також максимальної мобілізації резервів виробництва шляхом досягнення високих техніко-економічних показників, підвищення технічного рівня і якості продукції, раціонального і економного витрачання всіх видів ресурсів.
Здійснювала заходи з соціального розвитку колективу підприємства, проводила роботу щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяла розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників.
Звільнена у звязку з продажем виробництва.

Завідувач виробництвом

з 01.2018 по 11.2019 (1 рік 10 місяців)
ТзОВ Люкс-К, Рівне (Харчова промисловість)

В підпорядкуванні до 60 осіб.
Організовувала своєчасне постачання сировиною та пакувальними матеріалами.
Ораганізація ефективного плану виробництва, який підвищив якість готової продукції та мінімізував повернення.
Організація виробництва від початку до відгрузки товару.
Впровадження мотивації персоналу (категорійність) на всіх робочих місцях.
Підбір персоналу.
Організація продуктивності виробництва.
Впровадження новинок.
Підбір постачальників та постійний моніторинг сировини, пакувальних матеріалів.

Менеджер

з 12.2015 по 11.2018 (2 роки 11 місяців)
Фудком, Ровно (Готельно-ресторанний бізнес)

Цілеспрямований вплив задля досягнення кінцнвої мети.
Розробляю індевідуальні програми для кожного нового працівника, допомога в організації процесу кожного працівника погодинно.
За період роботи в компанії сильними сторонами є аналітичні здібності, думати на перед для досягнення запланованих цілей, здатність швидко навчатися, креативність, здатність до швидкого прийняття рішення, прагнення до підвищення професійного рівня.
Вміння використовувати знання, навички, досвід , досягнувши при цьому максимально позитивного результату.
ВИКОНАННЯ КОМЕРЦІЙНИХ ПОКАЗНИКІВ.
Оптимізація втрат на виробництві.
Проходження аудиту якості.
Контроль сировини та готової продукції.
Проводження виїздних торгівель на території.
Проводження інвентеризацій.
Розроблення бізнес плану кава, чай
Допомога для кожного нового працівника.
Оптимізація кожного процесу, за для кращої роботи відділу.
Проводження співбесід.
Повний рестайлінг даного відділу.
Дотримання бренд бука.
Проводження сезоних операцій.
Впровадження акцій для росту відділу.
Ріст відділу до минулого року на 40 відсотків.
Виконання обовязків іншого відділу.
Нарахування зп, мотивацій, премій.

ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ В ЦЕХУ.
НАВЧАННЯ ПЕРСОНАЛУ.
Управління персоналов в кількості 24 людини.
ПРОХОДЖЕННЯ АУДИТУ ЯКОСТІ
Організація виїздних торгівель на території.
У компанії проходила тренінги комерційна політика, асисмент (Ассессмент (англ. assessment center – центр оценки) – метод комплексной оценки персонала, который является на сегодняшний день одним из самых точных способов определения уровня компетенции работников)

Технолог

з 01.2010 по 01.2015 (5 років)
ТМ Рівненський пряник, Ровно (Кондитерські вироби)

•Своєчасне і якісне відпрацювання документів.
•Розрахунок рецептур.
•Захист товарів на обласній дегустаційній комісії «Рівнестандартметрологія»
•Навички у лабораторії.
•Контроль за якістю продукції.
Управління персоналом.
Брала участь у семінарі "Система управління безпечністю харчових продуктів на основі принципів НАССР. Основні положення та етапи впровадження"
Пройшла курс навчання "Система менеджменту безпечності харчових продуктів. Розробка та удосконалення, впровадження та сертифікація. НАССР, ІSO 22000, FSSC 22000. Внутрішній аудитор.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність"Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Київ
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Робота з оргтехнікою HCL Notes HTML Робота з факсом Робота зі сканером Робота з принтером Робота з ксероксом Міні-АТС Довідково-інформаційні програми Машинопис

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Мельник Оп

Мельник Оп

Директор, Рівненський пряник

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Мельник Ірина Володимирівна

вул. В.Стуса, буд 5 • м.Рівне • 33000 • тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail: mel82008@ukr
Одружена.


Досвід роботи
2010-2015 ПП Мельник О.П. Посада: інженер-технолог.


Освіта
2003-2005 Рівненський учкомбінат. Спеціальність:повар 3 розряду.
2005-2010 Національний Університет Харчових Технологій. Спеціальність: інженер технолог кондитерських, хлібопекарських, макаронних виробів та харчо концентратів.



Додаткові відомості
Права Б категорії та уміння водіння. Маю авто.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: