Резюме від 15 березня 2015

Игорь

Заведующий хозяйством, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Windows

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
МАРУНЯК ІГОР ВОЛОДИМИРОВИЧ
(офіцер запасу ЗС України - підполковник)
д.н. 01.04.1964р., адреса: Бровари, вул. Грушевського, б.9, кв.58, м. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») e-mail - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
МЕТА
Заміщення вакантної посади.

ДОСВІД РОБОТИ
ТОВ «Автосхід»
2007 - 2009рр. - заступник директора
організація та запуск роботи підприємства, підбір персоналу, організація та контроль служби охорони та служби безпеки, отримання дозволів на право торгівлі автотранспортними засобами, реклама підприємства, заключення договорів з корпоративними клієнтами та страховими компаніями, взаємодія з державними службами та управліннями по питаннях діяльності підприємства.
ТОВ Автоцентр “ПАНАВТО”
2006 - 2007рр. - заступник директора
тендерна документація щодо надання земельних ділянок в аренду для комерційного використання, вирішення питаннь щодо надання в оренду земельних ділянок, проекти по відводу земельних ділянок та погодження їх в державних службах, вирішення питань щодо технічних умов підприємства для проектування будівництва, організація та контроль будівництва комплексу, вигідна закупка будівельних матеріалів та обладнання, газифікація, електорфікація..., здача обьекту Державній приймальній комісії, заключення договорів щодо діяльності підприємства, дозвільна система підприємства, організація та контроль служби охорони підприємства.
Служба в Збройних Силах України
2000 - 2006рр. - начальник 2- го відділення - призову Броварського військового комісаріату
1999 - 2000рр. - старший офіцер мобілізаційного планування озброєння та техніки штабу Північного Оперативного управління
1991 -1999рр. - помічник начальника відділення, старший помічник начальника відділення, начальник відділення Броварського ОМВК
1986 - 1991рр. начальник відділення, командир стартової батареї РВСП Збройних Сил СРСР
ведення звітності, робота з нормативно - правовими документами, організація та контроль роботи, планування процесу підготовки та проведення призову юнаків до ЗС України, проведення спец. перевірок на призовників в СБУ, ведення адміністративної практики, прийом громадян, співпраця з органами місцевого самоврядування та керівниками підприємств.

ОСВІТА
1981 - 1986рр. Пермське Вище військове командно-інженерне училище ракетних військ, факультет “Автоматизовані системи управління”, кваліфіація “Офіцер з вищою військово-спеціальною освітою інженера систематехніка”.
ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ І ЗНАННЯ

Користувач Windows, MS Office, Internet.

ВІДЗНАКИ
Почесні грамоти міського голови м. Бровари та голови Броварської районної державної адміністрації,
відзнаки міністерства оборони ЗС України
ЗНАННЯ МОВ

Англійська зі словником.

ІНШЕ
Одружений, маю водійські права та власне авто, в любому конфлікті знайду компроміс, поважаю дипломатичність, маю досвід керування колективом, в підпорядкуванні знаходилось більше 50 чоловік, ніколи не зупиняюсь перед новим.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: