Резюме від 3 липня 2017

Мар'яна

Юрисконсульт, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист (одноосібно)

з 03.2016 по нині (8 років 2 місяці)
ТОВ "МАКСІ СЕРВІС", Днепр (Днепропетровск) (Виробництво та роздрібна торгівля)

Представництво компанії у всіх державних органах, органах судової влади. Ведення позовно - претензійної роботи. Розробка і юридичний аналіз договорів (оренда, поставка, купівля - продаж, послуги і т.д.); ведення переговорів з контрагентами; отримання дозвільних документів; реєстрація об'єктах інтелектуальної власності (ТМ , ПО), надання правових консультацій та юридичних висновків.
Юридичний супровід діяльності ТОВ, ФОП.

Юрисконсульт

з 11.2015 по 03.2016 (4 місяці)
ООО "ИНВЕНТ-ГРУП", Днепропетровск (Объединение INVENT GROUP - это - наибольший ассортимент смазочных материалов SHELL и продукции PALL Продажа смазочных материалов SHELL и промышленного фильтрационного оборудования.)

Юрисконсульт з договірної роботи. Правова експертиза договорів поставки, послуг, оренди і т.д., складання додаткових угод, специфікацій, протоколів розбіжностей до договорів, перевірка клієнтів на безпечність та надійністьі т.д.

Юрисконсульт

з 05.2014 по 11.2015 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Сімферопольский вино-коньячний завод", Дніпропетровськ (Виготовлення та продаж лікеро-горілчаних виробів)

перевірка, складання проектів договорів, протоколів розбіжностей, співпраця з контрагентами у вирішенні спірних питань за договорами, ведення переговорів з партнерами, розв’язання конфліктних ситуацій з кінцевими споживачами, ведення діловодства, реєстрів договорів, реєстрів прав інтелектуальної власності підприємства, реєстрація об’єктів інтелектуальної власності, претензійно-позовна робота, а саме складання процесуальних документів, представництво підприємства в судових інстанціях та інших державних органах, постійний моніторинг та аналіз законодавства та змін до законодавства

Помічник адвоката

з 01.2012 по 11.2012 (10 місяців)
ТОВ "ПРАВОЗАХИСТ ГРУП", Днепр (Днепропетровск) (Надання юридичної допомоги фізичним та юридичним особам)

Складання процесуальних документів різної складності, надання юридичних консультацій з земельного, цивільного, господарського та адміністративного права. Виконання інших юридичних доручень керівництва.

Освіта

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Правознавство, цивільно-правова спеціалізація, Дніпропетровськ
Вища, з 2008 по 2014 (5 років 8 місяців)

Університет закінчила з відзнакою.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН MS PowerPoint Законодавство України Internet Explorer MS Outlook Email Opera MS Access Mozilla Firefox Google

Додаткова інформація

Добре володію як письмово так і усно українською, російською мовами.
Гарні теоретичні знання з кримінального, цивільного, сімейного, трудового та господарського права та їх процесів, права інтелектуальної власності.
Навички ведення договірної роботи ;навички ведення переговорів; навички ведення претензійно-позовної роботи; навички комплексного юридичного супроводу діяльності компанії; навички представлення інтересів компанії в різних інстанціях; навички складання різних юридичних документів.
Активний користувач реєстру судових рішень, реєстрів промислової власності та порталом ЛІГА:ЗАКОН, володію практичними навиками користування ПК та оргтехнікою.
Особисті якості: стресостійка, чесна, відповідальна, уважна, ввічлива, пунктуальна, завжди працюю на результат, постійно навчаюсь і самовдосконалююсь, до роботи підходжу творчо, аналітично та конструктивно, комунікабельна, дипломатична та самокритична, наполеглива, уважна до деталей. Вмію працювати як самостійно так і в команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Адвокат, юрист, консультант з права
20000 грн, Дніпро

Молодший юрист
Дніпро, Кам'янське

Адвокат, юрист, юрисконсульт
20000 грн, Дніпро

Юрист
20000 грн, Дніпро

Юрист, адвокат
Дніпро

Юрист
40000 грн, Дніпро, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: