Резюме від 19 травня 2017

Дарина

Юрисконсульт, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 11.2015 по нині (8 років 6 місяців)
ТОВ "Сумитеплоенерго", Сумы (надання послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води)

претензійно-позовна робота, представництво інтересів підприємтсва в усіх судових інстанціях, проведення переговорів щодо погашення заборгованності, контроль за виконанням судових рішень ДВС.

Додаткова інформація

Троян Дарина Вікторівна

Регіон: Україна, м. Суми
Адреса проживання: м. Суми

Сімейний стан: не заміжня
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

РЕЗЮМЕ

Мета написання резюме:Працевлаштування за спеціальністю, а саме: отримати перспективну роботу, реалізувати свої потенційні можливості.

Досвід роботи:З 10.10.2007 року по 22.12.2014 року – Публічне акціонерне товариство «Комерційний Банк «Надра», працювала на посаді головного юрисконсульта сектору претензійно-позовної роботи Сумського регіону. Займалась складанням позовних заяв щодо стягнення кредитної заборгованості, витребуванням майна з чужого володіння, визнання договорів купівлі-продажу транспортних засобів недійсними та інші. Приймала участь в судових засідання щодо стягнення кредитної заборгованості, звернення стягнення на предмет іпотеки, приймаю участь в кримінальних справах як цивільний позивач, складала позовні заяви, апеляційні і касаційні скарги. Приймала участь з розгляду позовних заяв і скарг як банку так і до банку. Проводила роботу з клієнтами банку щодо погашення кредитної заборгованості, брала участь в процедурі банкрутства корпоративних клієнтів, подача позовних заяв до господарських судів, контроль примусового виконання судових рішень Державною виконавчою службою та інше.

Освіта: 2007р. - закінчила Державний вищий навчальний заклад Українську академію банківської справи Національного банку України, денне відділення. Спеціальність: Правознавство, та здобула кваліфікацію юрист.
2002р. - закінчила навчально-виховний комплекс: середню загальноосвітню школу І-ІII ступенів № 17, гімназію м. Суми.

Додаткові вміння:Користувачка ПК (операційні системи: Microsoft, Windows), Internet; офісні програми.

Знання мов: Ділова українська, російська - вільно; ділова англійська – зі словником.

Особисті та ділові якості:Вміння працювати у команді, відповідальність, велика працездатність, чесність, порядність, ініціативність, комунікабельність, прагнення до самовдосконалення, здатність швидко навчатися новому, ввічливість, енергійність, наполегливість, пунктуальність, без шкідливих звичок.

Бажана посада:Юрист, юрисконсульт.
Вид зайнятості:Повна занятість.

Схожі кандидати

Юрист
Суми

Помічник юриста
Суми

Юрист
Суми

Юрист
Суми

Юрист
Суми

Юрист
Суми

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: