Резюме від 24 квітня 2017

Оксана

Продавець-консультант, соціолог (секретаріат), 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Самбір
Готовий працювати:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець-консультант

з 01.2015 по 03.2015 (2 місяці)
Захід-Клас (Роздрібна торгівля)

В мої обов'язки входило детальне вивчення асортименту магазину та їх цінова політика, прийом товару та його переоцінка, а також ознайомлення з касовим апаратом та ввічливе спілкування з клієнтами.

Освіта

НУ "Львівська політехніка"

Соціологія, Львів
Незакінчена вища, з 2010 по 2014 (3 роки 9 місяців)

На даний момент отримую степінь магістра у НУ"Львівська політехніка" на факультеті "Управління навчальними закладами" на заочній формі навчання. Проходила практику декілька раз у соціологічній фірмі ФAМА та у Міські Раді, а саме в Інституті міста.

Знання і навички

MS Office OpenOffice ОСА

Додаткова інформація

Молода, активна, весела, працьовита, комунікабельна, пунктуальна, з великим бажанням працювати. Також я полюбляю читати художню літературу і цікавлюсь азіатською культурою, а особливо культурою Південної Кореї. Щодо мов то англійську знаю на середньому рівні, російську на високому, польську добре розумію, але спілкуватись важко без практики і недавно почала вивчати корейську. Також в мене є практика по догляду за малими дітьми і тваринами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: