Резюме від 21 лютого 2024 PRO

Анатолій

Геодезист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Геодезист

з 11.2017 по 05.2023 (5 років 6 місяців)
ТОВ БК Інтергал-буд, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Геодезичний супровід будівництва ЖК "Малахіт" та ЖК "CITY HUB". Роботи по влаштуванню монолітних конструкцій, прокладенню інженерних мереж, благоустрою території . Винос осей і відміток, вирахування об'ємів грунту, виконавчі зйомки.

Геодезист

з 08.2017 по 11.2017 (3 місяці)
ДБК УС ВР України, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

геодезичний супровід будівництва торгівельно-офісного центру. Винос осей і відміток, виконавчі зйомки.

Майстер з будівництва

з 07.2016 по 04.2017 (9 місяців)
Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Москва (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Будівництво двох 25-поверхових житлових будинків(ЖК SREDA, 1черга), роботи по влаштуванню монолітних конструкцій. Керівництво бригадами монолітників, контроль виконання арматурних і опалубочних робіт, підрахунок і замовлення матеріалів. Здача готових армокаркасів технагляду.

Геодезист

з 07.2015 по 01.2016 (6 місяців)
Duglas Alliance Ltd, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Геодезичне забезпечення будівництва ГЕС Сендже в Республіці Екваторіальна Гвінея. Супровід монолітних, монтажних робіт при зведенні греблі та фундаменту будівлі ГЕС та підривних робіт при розробці кар'єру каменю, винесення осей і відміток, вирахування обємів грунту і гірських мас, виконавчі та контрольні зйомки.

Геодезист

з 01.2011 по 03.2015 (4 роки 2 місяці)
ТОВ "Ант Япи" Sky Towers, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Геодезичне забезпечення цивільного будівництва, в тому числі висотного та експериментального. Винесення в натуру осей будівель та споруд, розвиток планово-висотного обґрунтування на майданчику, передача його на монтажний горизонт, винесення робочих осей та відміток будівельно-монтажним організаціям, контроль якості виконання будівельних робіт, супровід специфічних технологій будівництва (робота з самопідйомною гідравлічною опалубкою, спосіб будівництва «зверху-вниз»), виконавчі зйомки, та інші інженерно-геодезичні роботи, винесення трас інженерних комунікацій, елементів благоустрою, оформлення виконавчих зйомок, складання профілів. Взаємодія з геодезичними службами генпідрядника, субпідрядників. Виконання обслуговування приладів та обладнання. Вирішення різноманітних задач, що вимагають геодезичного втручання.

Геодезист

з 07.2007 по 12.2010 (3 роки 5 місяців)
ДП ХарНДІземлеустрою, ТОВ ЛТ, ПП ТайгерПро, Харків (Державні організації)

Топографо-геодезичні вишукування, топозйомка М 1: 500 згущення, GPS - координування, розбивка осей, винос в натуру меж земельних ділянок, кадастрова зйомка, складання технічних документацій, проектів відведення; камеральна обробка, нанесення результатів на планшети і лавсани; супровід будівництва зовнішніх ліній ВК винесення в натуру oсей будівель і споруд, трас прокладки кабельних ліній, інженерних комунікацій, виконавчі зйомки, геодезичний і землевпорядний супровід теритрорії котеджних містечок.
Окрім того проводив геодезичне забезпечення будівництва 3-секційного житлового будинку на стадіях копки котловану, влаштування пальового поля і ростверків(винесення в натуру oсей будівель і споруд, вирахування об'єму грунту, виконавчі зйомки і інші інженерно-геодезичні роботи).

Технік

з 06.2006 по 11.2006 (5 місяців)
ХДГВ "УкрНДІІНТВ" (комплексні інженерні вишукування)

Топографо-геодезичні вишукування (топозйомка М 1: 500 - 1: 1000, полігонометрія 1-2 розр., нівелювання IV класу і інш.), кадастрова зйомка, геодезичне забезпечення цивільного будівництва (винесення в натуру oсей будівель і споруд, виконавчі зйомки і інші інженерно-геодезичні роботи.

Освіта

Інститут землевпорядкування та інформаційних технологій при Національному авіаційному університеті

Інженер-геодезист, Київ
Вища, з 2010 по 2011 (9 місяців)

ХНАУ ім. В.В.Докучаєва

Інженер-землевпорядник, Харків
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

AutoCAD JavaScript CSS HTML Користувач ПК AutoCAD Civil 3D VS Code

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю успішний практичний досвід роботи у будівництві та інженерних вишукуваннях. Спокійний, врівноважений, відповідальний, вільно читаю креслення. Шкідливих звичок не маю. Є посвідчення водія категорії В,С та легковий автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: