Резюме від 21 квітня 2024 Файл

Анатолій

Інженер-землевпорядник, працівник ЦНАП

Вік:
36 років
Місто проживання:
Бровари
Готовий працювати:
Бровари, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Львів, Одеса, Харків, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ

П.І.Б. Шендрик Анатолій Євгенович
Дата народження 31.12.1987 року
Адреса Київська область, м. Бровари, вул. Підприємницька, 3.
Номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Месенджери:
Telegram [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Viber [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Адреса електронної пошти [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Заміщення вакантних посад:
Інженера – землевпорядника;
державного кадастрового реєстратора;
адміністратора ЦНАП в органах виконавчої влади, місцевого самоврядування;
спеціаліста (головного спеціаліста) в органах виконавчої влади, місцевого самоврядування,
та інших наявних посад.

Професійний досвід
Листопад 2009 р. по – лютий 2013 р. Хорлівська сільська рада Каланчацького району Херсонської області, посада – Спеціаліст з земельних питань.
Посадові обов’язки:
1) підготовка і внесення на розгляд ради пропозицій щодо встановлення ставки земельного податку, розмірів плати за користування природними ресурсами, вилучення (викупу), а також надання під забудову та для інших потреб земель, що перебувають у власності територіальних громад; визначення в установленому порядку розмірів відшкодувань підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності за забруднення довкілля та інші екологічні збитки; встановлення платежів за користування комунальними та санітарними мережами відповідних населених пунктів;
2) підготовка і подання на затвердження ради проектів місцевих програм охорони довкілля, участь у підготовці загальнодержавних і регіональних програм охорони довкілля;
3) підготовка і внесення на розгляд ради пропозицій щодо прийняття рішень про організацію територій і об'єктів природно-заповідного фонду місцевого значення та інших територій, що підлягають особливій охороні; внесення пропозицій до відповідних державних органів про оголошення природних та інших об'єктів, що мають екологічну, історичну, культурну або наукову цінність, пам'ятками природи, історії або культури, які охороняються законом, підготовка і внесення на розгляд ради пропозицій щодо прийняття рішень про оголошення в місцях масового розмноження та вирощування потомства дикими тваринами "сезону тиші" з обмеженням господарської діяльності та добуванням об’єктів тваринного світу;
4) справляння плати за землю;
б) делеговані повноваження:
1) здійснення контролю за додержанням земельного та природоохоронного законодавства, використанням і охороною земель, природних ресурсів загальнодержавного та місцевого значення, відтворенням лісів;
3) координація діяльності місцевих органів земельних ресурсів;
4) погодження клопотань про надання дозволу на спеціальне використання природних ресурсів загальнодержавного значення;
5) вирішення земельних спорів у порядку, встановленому законом;
6) вжиття необхідних заходів щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій відповідно до закону, інформування про них населення, залучення в установленому законом порядку до цих робіт підприємств, установ та організацій, а також населення;
7) визначення території для розміщення відходів відповідно до законодавства;
7-1) здійснення контролю за діяльністю суб'єктів підприємницької діяльності у сфері поводження з відходами;
8) підготовка висновків щодо надання або вилучення в установленому законом порядку земельних ділянок, що проводиться органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування;
9) організація і здійснення землеустрою, погодження проектів землеустрою;
10) здійснення контролю за впровадженням заходів, передбачених документацією із землеустрою;
11) створення та забезпечення функціонування місцевих екологічних автоматизованих інформаційно-аналітичних систем, які є складовою мережі загальнодержавної екологічної автоматизованої інформаційно-аналітичної системи забезпечення доступу до екологічної інформації;
12) здійснення контролю за додержанням юридичними та фізичними особами вимог у сфері поводження з побутовими та виробничими відходами та розгляд справ про адміністративні правопорушення або передача їх матеріалів на розгляд інших державних органів у разі порушення законодавства про відходи;
13) надання відомостей з Державного земельного кадастру відповідно до закону.

Березень 2013 р. по – липень 2015 р. Відділ Держземагентства у Каланчацькому районі Херсонської області, посада – Головний спеціаліст – державний кадастровий реєстратор.
Посадові обов’язки:
1) Здійснення державну реєстрацію земельних ділянок, обмежень у їх використанні, скасування такої реєстрації.
2) Здійснення реєстрацію заяв про внесення відомостей до Державного земельного кадастру, надання таких відомостей.
3) Перевірка відповідності поданих документів вимогам законодавства.
4) Формування поземельні книги на земельні ділянки, вносить записи до них, забезпечує зберігання таких книг.
5) Здійснення внесення відомостей до Державного земельного кадастру або надання відмови у внесенні відомостей (змін до них) про: землі в межах районів, міст, селищ, сіл (в тому числі опис меж); обмеження у використанні земель; землі та земельні ділянки (їх частини), розташовані в межах району.
6) Присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам.
7) Надає відомості з Державного земельного кадастру щодо земель в межах районів, міст, селищ, сіл (в тому числі опис меж); обмежень у використанні земель; земель та земельних ділянок (їх частини), розташованих в межах області, та відмовляє в їх наданні, надає витяги з Державного земельного кадастру про будь-яку земельну ділянку в межах державного кордону.
8) Здійснення виправлення помилок у Державному земельному кадастрі.
9) Передає у програмному забезпеченні Державного земельного кадастру органам державної реєстрації речових прав на нерухоме майно відомості про земельні ділянки.
10) Перевірка відповідності наданого електронного документа наявним даним Державного земельного кадастру та встановленим вимогам до змісту, структури і технічних характеристик щодо розроблення такого документа.
11) Узагальнення відомостей про землі в межах району, міст, селищ, сіл за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру.
12) Здійснення інші функції в межах повноважень, визначених Законом України «Про Державний земельний кадастр» та Порядком ведення Державного земельного кадастру, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051.
13) Розгляд скарги, звернення фізичних і юридичних осіб з питань регулювання земельних відносин.
14) Взяття участі у виконанні державних, галузевих, регіональних програм з питань розвитку і регулювання земельних відносин.
15) Підготовка контрольних довідок про хід виконання указів Президента України, постанов Кабінету Міністрів України, наказів Держгеокадастру, розпоряджень голови обласної державної адміністрації, наказів начальника Головного управління тощо.
16) Приймання участі у поданні пропозиції щодо розпорядження землями державної та комунальної власності, встановлення меж району, села і селища, регулювання земельних відносин.
17) Здійснення землеустрій, у тому числі щодо проведення державної інвентаризації земель.
18) Здійснює інші функції, що випливають з покладених на нього завдань та обов'язків.

Липень 2015 р. по – грудень 2016 р. Відділ Держгеокадастру у Каланчацькому районі Херсонської області, посада – Головний спеціаліст сектору державного земельного кадастру.
Посадові обов’язки не змінювались.

Грудень 2016 р. по – Липень 2021 р. Відділ у Каланчацькому районі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області, посада – державний кадастровий реєстратор Відділу.
Посадові обов’язки:
1) Здійснення:
- державної реєстрації земельних ділянок, обмежень у їх використанні, скасування такої реєстрації.
- реєстрацію заяв про внесення відомостей до Державного земельного кадастру, надання таких відомостей;
- внесення відомостей до Державного земельного кадастру або надання відмови у внесенні відомостей (змін до них) про земельні ділянки (їх частини), розташовані в межах району;
- виправлення помилок у Державному земельному кадастрі.
2) Перевірка:
- відповідність поданих документів вимогам законодавства;
- відповідність наданого електронного документа наявним даним Державного земельного кадастру та встановленим вимогам до змісту, структури і технічних характеристик щодо розроблення такого документа.
3) Формування поземельних книг на земельні ділянки, внесення записів до них, забезпечення зберігання таких книг.
4) Присвоєння кадастрових номерів земельним ділянкам.
5) Здійснення розгляд документації із землеустрою та надання висновків про погодження або про відмову в погодженні документації із землеустрою.
6) Надання відомості з Державного земельного кадастру щодо земель в межах районів, міст, селищ, сіл (в тому числі опис меж); обмежень у використанні земель; земельних ділянок (їх частини), розташованих в межах області, та відмовляє в їх наданні, надає витяги з Державного земельного кадастру про будь-яку земельну ділянку в межах державного кордону.
7) Узагальнення відомості про землі в межах району, міст, селищ, сіл за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру.
8) Здійснення землеустрою, у тому числі щодо проведення державної інвентаризації земель. Прийняття участі у поданні пропозиції щодо розпорядження землями державної та комунальної власності, встановлення меж району, села і селища, регулювання земельних відносин.

Липень 2021 р. по – Серпень 2021 р. Відділ № 1 Управління у Скадовському районі Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області, посада – державний кадастровий реєстратор Відділу № 1.
Посадові обов’язки не змінювались.

Освіта
2004 – 2008 рр. ВСП «Новокаховський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету», м. Нова Каховка, спеціальність «Землевпорядкування», кваліфікація технік – землевпорядник, диплом молодшого спеціаліста (денна форма навчання), підчас навчання також оволодів теоретичним курсом, пройшов практичну підготовку по робочій професії «Кресляр – оформлювач» та отримав посвідчення.
2008 – 2013 рр. Харківський національний аграрний університет іменні В.В. Докучаєва, м. Харків, Факультет інженерів землевпорядників, спеціальність «Геодезія, картографія та землеустрій», спеціалізація «Землеустрій та кадастр», кваліфікація бакалавр з геодезії, картографії та землеустрою, диплом бакалавра (заочна форма навчання).
2013 – 2015 рр. Харківський національний аграрний університет іменні В.В. Докучаєва, м. Харків, Факультет інженерів землевпорядників, спеціальність «Землеустрій та кадастр», кваліфікація інженер – землевпорядник, диплом спеціаліста (заочна форма навчання).

Професійні компетенції
Якісне виконання поставлених завдань (вміння працювати з інформацією).
Командна робота та взаємодія (вміння працювати в команді).
Сприйняття змін (здатність приймати зміни та змінюватись).
Особистісні компетенції (системність і самостійність в роботі уважність до деталей).
Самоосвіта.
Знання законодавства.
Досвід представлення інтересів організації в різних інстанціях.
Навички складання різних юридичних документів в землевпорядній сфері.
ПК – досвідчений користувач (пакет програм MS Office, навігація в Internet).
Знання мов: українська — рідна; англійська – із словником.

Додаткова інформація
Відповідальність, чесність, оперативність, комунікабельність, вміння працювати з людьми, вміння швидко засвоювати інформацію, творчий підхід, порядність, дисциплінованість, пунктуальність, шкідливих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: