Резюме від 28 жовтня 2015 PRO

Павло

Інженер-електромеханік, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Нікополь
Готовий працювати:
Кривий Ріг, Нікополь, Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Гірничий майстер з вентиляції та техніки безпеки

з 08.2008 по 02.2015 (6 років 6 місяців)
ДП "Артемвугілля" (вугледобувне підприємство)

Видача, підпис та узгодження нарядів на виконнання робіт. Контроль за дотриманням техніки безпеки на робочому місці. Контроль аерогазової обстановки в шахті та на робочому місці. Допомога у розробці текстової та графічної частини ПЛА (план ліквідації аварії) для шахти, безпосередня участь в проведенні реверсування вентиляційного струменя, участь в разрабці проекту ППЗ (протипожежного захисту) шахти і безпосередньо графічної його частини, допомога в розробці проекту АГК (аерогірничного контролю). Є посвідчення командира ланки пожежогасіння, на підприємстві був у складі ВГК (воєнізованної гірничорятувальної команди) на підприємстві, також є посвідчення про перевірку знань з питань охорони праці та протипожежного захисту. На дільниці окрім основних обов'язків також виконував обов'язки заступника начальника дІльниці ВТБ, помічника начальника дільниці з ППЗ, помічника начальника дільниці з аерогазового контролю, заступника головного інженера шахти.

Освіта

Донецький національний технічний університет

ФЕМА (електромеханіки та автоматизації), Донецьк
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Пользователь ПК MS Excel MS Word MS Office MS Visio Adobe Photoshop MS Paint ABBYY FineReader Adobe Графический дизайн Електослюсар з ремонту електрообладнання IV розряд Торгівельний представник Навички з заміни електропроводки в домівках Навички з косметичного ремонту квартир

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — середній

Рекомендації

Серков Олександр Сергійович

Серков Олександр Сергійович

Заступник головного інженеру шахти, ДП "Артемвугілля" шахта ім.А.І.Гайового

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Одружений, дитина 7 років. Є посвідчення з охорони праці, допуск і навички виконання стропальних робіт, допуск до напруги до 1000В, IV розряд, навички роботи електрослюсарем з ремонту електрообладнання. Вільне володіння російською та украінською мовами, англійска зі словником. Виконавчий, відповідальний, вимогливий, пунктуальний, вміння працювати в команді. Без шкідливих звичок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: