Резюме від 3 вересня 2016

Юрій

Інженер КВПіА, інж.-електрик, гол. енергетик, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Володимир
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Дзюба Юрій Леонідович
Дата народження: 29 травня 1987 року
Місто: Володимир-Волинський
Освіта: 2002-2006 р. Володимир-Волинський сільськогосподарський технікум, відділення електрифікації та автоматизації сільського господарства
2008-2011 р. Львівський національний аграрний університет, відділення енергетики та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі
Досвід роботи: електромонтер з групою допуску до і понад 1000 вольт, з листопаду 2007 року по липень 2015 року(ПАТ Володимир-Волинська птахофабрика, курка чеботурка), інженер КВП і А з липня 2015 року по квітень 2016 року (ПАТ птахокомплекс Губин, пан курчак)
Професійні навики: вміння читати електричні і функціональні схеми; обслуговування та ремонт засобів автоматизації, електроустановок, електроприводів, систем автоматичного управління; досвід використання електровимірювального інструменту; розробка і монтаж систем керування; вміння проектування і встановлення ліній ПЛ 10 кВ і ПЛ 0.4 кВ, обслуговування та ремонт трансформаторних підстанцій 10 кВ/0.4 кВ і генераторів, знання ПК (Word, Excel, Windows, Internet)
Бажаний графік роботи: повна занятість
Зарплата: від 8000 грн
Посада: інженер контрольно-вимірювальних приладів, інженер-електрик, головний енергетик, головний інженер

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: