Резюме від 24 жовтня 2022

Наталія

Керівник філії, головний бухгалтер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 10.2021 по 07.2022 (9 місяців)
ПП "ТХЛ ""Палладіум", Тернопіль (Виробництво обладнання)

Звітність, договірна робота, баланс, клієнт-банк, тощо.

Головний бухгалтер

з 02.2017 по 04.2021 (4 роки 2 місяці)
ПП "Бізнес Гарант Плюс", Тернопіль (Оптова торгівля бітумом, послуги таксі, оренда, виробництво, інші послуги)

Ведення бухгалтерського обліку, первинної документації, складання, подання звітності у контролюючі органи, клієнт-банк, М.Е.Д.О.К., 1-С 7.7, 8.3, BAF, офісні програми, ел.пошта, юридичний супровід (за необхідності, адже на сьогодні дистанційно здобуваю другу вищу освіту), листування, тощо. З 15 липня 2022 року звільнилася за власним бажанням з посади головного бухгалтера у мікропідприємстві (виробництво молочного обладнання). Станом на сьогодні я маю роботу головним бухгалтером, однак шукаю значно кращу.Також працювала головним бухгалтером з 1995 року, загальний стаж роботи 29 років у професії, з них 15 років (по травень 2015) НАЧФЕУ обласного рівня вісім років в держструктурі, управлінські якості та комунікація, управління іншими людьми - на відмінно (вроджені лідерські якості, плюс виробничий досвід роботи).Важлива примітка: роботодавцям, хто шукає в офіс глухонімого та зручного раба, прохання не турбувати, адже я працюю виключно за демократичними принципами, у співпраці з роботодавцем (в команді та на рівні). Плюси? Зі мною в роботі надійно, спокійно, професійно довгі роки. Мінуси? Не сприймаю сексизм, домострой, меншовартість людей за статевою ознакою і т.д.

Освіта

МАУП

Юридичний, Тернопіль
Незакінчена вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Здобуваю другу вищу освіту (ступінь магістра) по спеціальності "Право".

ТНЕУ

АСУ, Тернопіль
Вища, з 1991 по 1997 (5 років 9 місяців)

Спеціаліст - інженер-економіст

Знання і навички

MS Excel MS Word Email Бухгалтерский учет Знання офісних програм Обучаемость Комунікабельність, досвід керівної діяльності понад 15 років

Додаткова інформація

Лугова Наталія Ярославівна, 1972 г р., освіта вища, ТНЕУ , 1991-1998, трудовий стаж роботи в бухгалтерії понад 29 років , більше 21 року працюю на посадах головбуха (в підпорядкуванні 10 бухгалтерів понад 8 років роботи (НАЧФЕУ обласного рівня), останні п'ять роки - окремий головний бухгалтер), досвід управлінської діяльності, 1 -С Підприємство 7,7, 8.1, 8.3, BAF, глибоке та грунтовне знання бухобліку, податкового та економічного обліку, складаю кошториси, фінансові плани, бюджети, тощо. Стресостійкість, комунікабельність, управлінські та організаторські навички, юридичні знання (за необхідності). Можу вести дистанційно ФОП, кілька ФОПів (1,2,3 група) чи підприємство на загальній системі оподаткування. Великий досвід роботи з людьми, організація праці підприємства чисельність понад 380 чол. Деталі всі при зустрічі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: