Резюме від 28 березня 2018

Ігор

Начальник управління врегулювання страхових випадків, провідний фахівець, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова освіта та сертифікати

УЦПЗ "Експерт-Сервіс"

2010

Курси англійської мови в Університеті ім. Драгоманова

2012

Знання і навички

MS Excel

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

  • Галаса Петро Васильович

    Галаса Петро Васильович

    Генеральний директор, "Експерт-Сервіс Авто"

    Контактні дані приховані
  • Позананський Анатолій Васильович

    Позананський Анатолій Васильович

    Заступник Начальника Умак, СГ"ТАС"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Мета: робота в стабільній страховій компанії.


Освіта: 1998-2002 Національна Академія Внутрішніх Справ України, факультет підготовки спецпідрозділів кримінальної міліції, отримав кваліфікацію юриста, спеціалізація правознавство.

Досвід роботи: 2002-2005 Деснянський РУ ГУ МВС України в м. Києві
оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх, обов’язки: робота з адміністративним, кримінальним, цивільним законодавством.
03.2005-08.2005 ПП „Ліран-Юр” юрист, обов’язки: представництво інтересів громадян та юридичних осіб в судах у цивільних, кримінальних, господарських справах, реєстрація підприємств, складання скарг, претензій.
08.2005-08.2006 Київська РД ЗАТ „СГ”ТАС” провідний спеціаліст відділу врегулювання збитків, обов’язки: виїзд на місце ДТП, дефектування
аварійних автомобілів, робота з експертами по визначенню матеріального збитку, збір документів для виплати страхового відшкодування по полісам добровільного страхування наземного транспорту та ОСАГО, складання страхових актів та наказів для виплати, підготування обгрунтованих відмов в виплаті страхового відшкодування, розрахунок коефіцієнту фізичного зносу деталей аварійних авто, мінімізація збитків, перевірка відповідності дефектовочного акту калькуляції СТО, врегулювання страхових випадків пов'язаних з майном.
09.2006-08.2007 начальник відділу врегулювання страхових випадків з автострахування центру врегулювання збитків Київської РД ЗАТ СГ”ТАС”, обов’язки: перевірка якості зібрання повного пакету документів для виплати страхового відшкодування, організація та координація роботи співробітників, перевірка якості виконання поставлених завдань.
08.2007-11.2009 провідний спеціаліст відділу врегулювання страхових випадків Управління врегулювання страхових випадків Головного офісу ЗАТ "СГ"ТАС".
обов’язки: перевірка якості зібрання повного пакету документів для виплати страхового відшкодування, організація та координація роботи співробітників, перевірка якості виконання поставлених завдань, виїзд для перевірок в регіональні підрозділи, куратор 8 регіонів, складання актів перевірок, заключення договорів з СТО та експертними організаціями, проведення автотехнічних та транспортно-трасологічних досліджень.
12.2009-07.02.2012 Провідний спеціаліст управління методології, аналізу та контролю Служби врегулювання страхових випадків. Обов'язки: розгляд матеріалів по складним випадкам (тобто 50% і більше від страхової суми), робота з експертними організаціями по проведенню траснпортно-трасологічного дослідження (за 2011 рік відмовлено на суму на 1 241 000 грн.), виїзд на місце події з метою документування слідів ДТП, виїзди у відрядження для перевірки роботи регіональних підрозділів, аналіз та контроль виконання поставлених завдань, мінімізація збитків по конструктивно знищених ТЗ до 50% від страхових сум (за 2011 рік на суму 9,8 млн. грн.з заявлених 19,8 млн.), листування з правоохоронними органами (подання запитів, заяв, відповідей), листування зі Страхувальниками.
З 2013-2015 Провідний спеціаліст ЦКС в м. Києві ПрАТ "СК"Провідна" обов’язки: дефектування аварійних автомобілів, робота з експертами по визначенню матеріального збитку,розрахунок коефіцієнту фізичного зносу деталей аварійних авто, мінімізація збитків, перевірка відповідності дефектовочного акту калькуляції СТО, планування виїздних оглядів та погодження їх з клієнтами, врегулювання страхових випадків пов'язаних з майном, робота з програмою INSIS.
З 2016-2017 Провідний спеціаліст ТДВ "СТ"ДОМІНАНТА" обов’язки: прийом документів, щодо страхового випадку, дефектування аварійних автомобілів, робота з експертами по визначенню матеріального збитку, мінімізація збитків, перевірка відповідності дефектовочного акту калькуляції СТО, врегулювання страхових випадків пов'язаних з майном.

Додатково: посвідчення водія категорії „В”,власний ТЗ, цілеспрямований, компетентний, стресостійкий, працелюбний, ціную порядність, маю кваліфікацію аварійоного комісара "Свідоцтво № 1623", діючий СОД, відкрито ФОП "вид діяльності 66.21".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: