Резюме від 12 січня 2019 PRO

Олександр

Головний інженер, енергетик, 27 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 05.2014 по нині (10 років)
ПАТ "Укрнафта", Винница (Гірнича промисловість)

Забезпечення безперебійної роботи АЗС, ремонти та обслуговування електрообладнання, трансформаторних підстанцій, складання графіків ППР, укладання договорів з енергопостачальними організаціями, подача звітності в РЕМ, контроль оплат за електроенергію, розрахунок та контроль лімітів споживання електроенергії, проведення закупівлі необхідних електроматеріалів та обладнання, робота з підрядними організаціями.

Головний енергетик

з 07.2013 по 04.2014 (9 місяців)
ПАТ "Південьзахідшляхбуд", Винница (Будівництво автодоріг та аеродромів)

Ведення всієї прийнятої в енергетиці документації, організація та проведення ремонтних робіт в електроустановках 0,4 кВ та 10 кВ,відповідальний за систему газопостачання та електропостачання, співпраця з енергоконтролюючими органами та електропередавальними організаціями.
Розробка технічної документації для подачі напруги на об'єкти, що вводяться (асфальтобетонні заводи, житлові містечка): отримання технічних умов на монтаж нового обладнання, виготовлення проекту, його погодження в обленерго, експертиза проекту, укладання договору про постачання електричної енергії.
Оформлення необхідної документації для підключення електроустановок закінчених будівництвом об’єктів, участь в прийнятті об’єктів органами державного енергетичного нагляду та держгірпромнагляду.

Інженер-енергетик

з 07.2008 по 06.2013 (4 роки 11 місяців)
ПАТ "Південьзахідшляхбуд", Вінниця (Будівництво автодоріг, аеродромів)

Подача звітності в РЕМ, робота з автоматизованою системою комерційного обліку електроенергії NovaSys, контроль за споживанням електроенергії, розробка лімітів споживання, контроль оплат, складання графіків ППР, проведення ремонтів в комірках РП-10 кВ, 0,4 кВ.

Освіта

Вінницький національний технічний університет

Промиcлове та цивільне будівництво, Вінниця
Вища, з 2007 по 2009 (1 рік 8 місяців)

Спеціаліст з промислового та цивільного будівництва

Вінницький національний технічний університет

Електротехнічні системи електроспоживання, Вінниця
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 9 місяців)

Магістр електротехніки

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Аналітичний склад розуму, працездатність, відповідальність, цілеспрямованість, швидке освоєння нової інформації та бажання до самовдосконалення.
Водійське посвідчення категорії «В», наявність 5 гр. допуску.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: