Резюме від 13 березня 2024 PRO

Андрій

Головний енергетик, інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто проживання:
Умань
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів, Одеса, Умань, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний енергетик

з 09.2017 по нині (6 років 7 місяців)
агропромисловий комплекс, Умань (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення безперебійної та ефективної роботи енергосистем підприємства. Контроль за використанням енергоресурсів на підприємстві. Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, впровадження сучасних технологій . Участь в оформленні актів на списання енергообладнання всередині підприємства. Участь в комісії по перевірці знань з питань охорони праці та технології робіт працівників підприємства. Організація підготовки та подання звітів про роботу електро- та енергоустаткування, виробництва і споживання енергоносіїв. Проведення переговорів з підрядниками, державними дозвільними структурами, іншими контрагентами. 5 група з електробезпеки.

Інженер-енергетик

з 08.2006 по 09.2017 (11 років 1 місяць)
ПАТ «Уманьферммаш», Умань (Машинобудування)

Забезпечення безперебійної та ефективної роботи енергосистем підприємства. Контроль за використанням енергоресурсів на підприємстві. Розробка заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів. Участь в оформленні актів на списання енергообладнання всередині підприємства. Участь в комісії по перевірці знань з питань охорони праці та технології робіт працівників підприємства. Організація підготовки та подання звітів про роботу електро- та енергоустаткування, виробництва і споживання енергоносіїв. Проведення переговорів з підрядниками, державними дозвільними структурами, іншими контрагентами. 5 група з електробезпеки.

Освіта

ХНТУСГ

"Енергетика та електротехнічні системи АПК", Харьков
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Уміння проводити переговори з підрядниками, державними дозвільни

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Характер урівноважений. Доброзичливий, комунікабельний, ввічливий, стресостійкий, працелюбний, вмію аналізувати та логічно мислити. Активний, відповідальний та толерантний. Швидко навчаюсь, вмію працювати як у малому, так і у великому колективі.
Шкідливих звичок не маю.
Водій зі стажем, водійське посвідчення категорій В, С

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: