Резюме від 10 червня 2016

Дмитрий

Заступник головного бухгалтера, фінансового директора, 7 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Самигін Дмитро Михайлович

вул. Алма-Атинська, 72, кв. 30 • м. Київ • 02092 • тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») • e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Здобути цікаву роботу для максимального використання набутих та в майбутньому здобутих знань, задля досягнення високих результатів в кар’єрі.

Особисті дані
Д.н. 09 січня 1987р.
Одружений
Є дитина
Професійні навички
Знання нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення фінансового, бухгалтерського, податкового обліку та складання фінансової звітності.
Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві.
Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій.
Знання системи і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності й контролю.
Знання основ трудового законодавства.
Досвід роботи
11.2014р. – по теперішній час

Державне підприємство «Дарницький вагоноремонтний завод» з 01.12.2015 філія "Дарницький вагоноремонтний завод" ПАТ "Українська залізниця"
Посада: заступник начальника відділу експлуатації вагонів
Посадові обов'язки: Забезпечення збереження службової документації та захист службових даних, комерційної таємниці від розголошення, що знаходяться у відділі. Організація ефективної експлуатації рухомого складу. Контроль проведення ремонтів рухомого складу. Участь у розслідуванні випадків аварій та пошкодження рухомого складу. Виявлення причин погіршення стану вагонів, розроблення заходів щодо їх запобігання та усунення.

05.2013р. – 11.2014р.
Державне підприємство «Дарницький вагоноремонтний завод»
Посада: заступник головного бухгалтера
Посадові обов'язки: Забезпечення раціональної роботи з ведення бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності підприємства. Організація надходження даних для складання бухгалтерської (фінансової), статистичної звітності та безпосереднє її складання. Координування та планування роботи бухгалтерії. Участь та розробка заходів спрямованих на додержання фінансової дисципліни. Участь у проведенні економічного аналізу господарсько-фінансової діяльності підприємства, впровадженні прогресивних форм та методів бухгалтерського обліку.

07.2012р. – 05.2013р.
Державне підприємство «Дарницький вагоноремонтний завод»
Посада: заступник начальника фінансового відділу
Посадові обов'язки: Контроль та формування зведеного фінансового плану підприємства на рік. Участь та контроль за виконанням фінансового плану (квартал, півріччя, 9 місяців, рік). Участь в здійсненні аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства. Контроль за складанням звітів про виконання фінансового плану підприємства. Розгляд доцільності залучення додаткового фінансування та контроль за оформленням документів для отримання позикових коштів. Контроль за веденням оперативного обліку стану взаєморозрахунків з постачальниками та замовниками.

08.2011р. – 07.2012р.
Державне підприємство «Дарницький вагоноремонтний завод»
Посада: начальник фінансового бюро
Посадові обов’язки: Контроль та формування зведеного фінансового плану підприємства на рік. . Участь та контроль за виконанням фінансового плану (квартал, півріччя, 9 місяців, рік). Участь в здійсненні аналізу фінансово-господарської діяльності підприємства. Розробка заходів щодо стабілізації фінансового стану підприємства. Прогнозування фінансового стану підприємства за умови впровадження перспективних програм. Участь у розробці проектів перспективних планів, стратегій, фінансових планів підприємства. Розгляд доцільності залучення додаткового фінансування та контроль за оформленням документів для отримання позикових коштів.

06.2008р. – 08.2011р.
Державне підприємство «Дарницький вагоноремонтний завод»
Посада: економіст ІІ категорії фінансового бюро
Посадові обов’язки: Проведення моніторингу оптимальних джерел фінансування, проведення оцінки ефективності впровадження інвестиційних проектів. Здійснення аналізу ефективності залучення кредитних коштів. Ведення обліку оперативного виконання плану надходження та використання коштів. Формування пропозицій по проведенню платежів. Контроль своєчасності розрахунків з контрагентами. Організація оперативного обліку заборгованостей на підприємстві. Приймання участі у проведенні допретензійної роботи.

Освіта
2004-2009 рр.
Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» – м. Київ
Кваліфікація: магістр з банківської справи; бакалавр з економіки підприємств
Спеціалізація: економіка та менеджмент

Додаткові відомості
Англійська мова – рівень Elementary
ПК – впевнений користувач (Microsoft Office; MeDOC; Enternet; Ліга-закон.).
Маю права водія кат. В

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: