Резюме від 25 червня 2015

Катерина

Менеджер по персоналу, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Ковель

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет "Острозька академія"

Факультет Міжнародних відносин, спеціальність Країнознавство, Острог
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 9 місяців)

Випускники спеціальності країнознавство — це політологи-міжнародники, які знаються на країнах і регіонах світу (їх географії, історії, особливостях економічного, політичного, культурного, етнонаціонального, духовного розвитку, демографічній ситуації, міграційних процесах, екологічних проблемах, міжконфесійних стосунках тощо), володіють відповідними іноземними мовами (англійська, німецька, польська) і вміють аналізувати вплив регіональних чинників на зовнішню політику держав та міжнародні відносини.
Функціональні обов’язки фахівця з країнознавства полягають передусім у пошуку і обробці спеціальної інформації політичного, економічного, культурно-духовного та міжнародно-правового характеру, у складанні документів та забезпеченні листування, виконанні аналітичних, консультативних, експертних функцій щодо особливостей розвитку окремих країн і регіонів та забезпеченні тим самим міжнародних контактів і переговорів у сфері зовнішніх зносин держави та недержавних структур, розвитку туристичного бізнесу, здійсненні усного і письмового перекладу тощо.

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий
  • Польська — середній

Додаткова інформація

Я відповідальна та наполеглива людина, ставлю перед собою мету і впевнено йду до неї. Легко та швидко вчуся, вмію вести переговори, маю хороші комунікативні навики, вмію знайти спільну мову з кожною людиною.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: