Резюме від 15 листопада 2022 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2918929

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Кременчук
Готовий працювати:
Київ, Кременчук

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник судді

з 09.2014 по нині (9 років 9 місяців)
Державні організації

вивчення прийнятих суддею до свого провадження справ і матеріалів, здійснення підбору законодавства та судової практики, необхідної для розгляду конкретних судових справ, здійснення попередньої підготовки до розгляду судових справ, що знаходяться в провадженні судді, підготовка проектів судових рішень, процесуальних документів, запитів, листів, виконавчих документів, іншої документації, пов'язаної із розглядом конкретної справи, контроль надходження та залучення відповідних матеріалів і документів до судових справ.

Юрисконсульт

з 01.2004 по 02.2013 (9 років 1 місяць)
Управління ПФУ, Кіровоградська область (Державні організації)

складання процесуальних документів, ведення претензійно-позовної роботи, складання і правовий супровід договорів, представлення інтересів підприємства в суді, в інших установах, організаціях, робота з державною виконавчою службою та іншими виконавчими органами, узгодження організаційно-розпорядчих документів, надання консультаційної допомоги працівникам підприємства, ініціювання порушень справ про банкрутство неплатоспроможних підприємств.

Освіта

Національна юридична академія ім. Ярослава Мудрого

Правознавство, Харків
Вища, з 2004 по 2010 (5 років 4 місяці)

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Internet Explorer Робота з оргтехнікою MS Outlook Email Outlook Express НАУ Правові бази даних Express

Додаткова інформація

водійське посвідченнякатегорії «В», «С»

Схожі кандидати

Помічник юриста
10000 грн, Київ, Вишневе (Київська обл.) , ще 3 міста

Юрист-хозяйственник
Київ, Бориспіль, Бровари

Юрист
20000 грн, Київ, Львів , ще 3 міста

Начальник юридичного відділу
50000 грн, Київ

Адвокат, начальник юридичного відділу
Київ, Біла Церква , ще 5 міст

Юрист
20000 грн, Полтава, Горішні Плавні , ще 2 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: