Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Євгенія

Начальник юридичного відділу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 12.2023 по нині (4 місяці)
ДП "Національний палац мистецтв "Україна", Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Юридичне супроводження господарської діяльності підприємства; організація правової, аналітичної роботи, ідентифікація контрагентів; претензійно-позовна, договірна робота; проведення юридичної експертизи проектів актів та інших документів; надання консультацій, підготовка процесуальних документів; взаємодія з різними органами державної влади, нотаріусами, представлення інтересів підприємства в органах різних інстанцій, в тому числі в судах.

Начальник юридичного відділу мережі приватних клінік

з 11.2022 по 12.2023 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "ВІВА ТОП ГРУП", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Юридичне супроводження господарської діяльності мережі клінік (12 юридичних осіб); юридичне супроводження мережі реабілітаційних центрів; організація правової, аналітичної роботи, ідентифікація контрагентів; договірна робота; надання консультацій з медичного права, підготовка відповідей на претензії, скарги, запити; взаємодія з різними органами державної влади, нотаріусами, представлення інтересів підприємств в судах, інших органах державної влади.

Начальник юридичного відділу

з 06.2018 по 09.2019 (1 рік 3 місяці)
Приватне акціонерне товариство «Машинобудівний завод «ВІСТЕК», Бахмут (Металургійна промисловість, металообробка)

Правовий супровід діяльності підприємства, претензійно-позовна робота, підготовка процесуальних документів; участь у судових процесах; розгляд звернень, запитів; прийняття участі у роботі консультативно-дорадчих органів.
Мої досягнення на даному робочому місці: побудова роботи юридичного відділу з нуля.

Начальник юридичного відділу

з 04.2015 по 08.2022 (7 років 4 місяці)
КНП «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», Бахмут (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Правове супроводження діяльності установи, претензійно-позовна робота, підготовка процесуальних документів; участь у судових процесах; повний супровід у процедурі здійснення державних закупівель.
Мої досягнення на даному робочому місці: побудова роботи юридичного відділу з нуля; успішне проходження акредитації закладу.

Викладач права

з 03.2015 по 05.2016 (1 рік 2 місяці)
Донецький національний унівеститет економіки та права, Донецьк (Освіта, наука)

Проведення навчальних занять відповідно до затвердженого розподілу навчальних доручень кафедри; забезпечення виконання навчальних планів і програм; прийняття участі в організаційній, організаційно-методичній та виховній роботі; прийняття участі у науково-дослідній роботі кафедри; прийняття участі в проведенні контрольних заходів, оцінюванні навчальної роботи студентів; прийняття участі у семінарах, нарадах, конференціях та інших заходах.

Провідний спеціаліст – юрисконсульт

з 05.2014 по 03.2015 (10 місяців)
Відділ охорони здоров'я Артемівської міської ради, Бахмут (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Правовий супровід діяльності відділу; здійснення роботи, пов'язаної з укладанням договорів (контрактів); аналіз матеріалів, що надійшли від правоохоронних та контролюючих органів, а також отриманих за результатами перевірок, ревізій даних, що характеризують стан дотримання законності у відділі, підготовка правових висновків за фактами виявлених порушень; організація розроблення проектів рішень Артемівської міської ради; правова оцінка процеcуальних документів; розгляд звернень, запитів; прийняття участі у роботі консультативно-дорадчих органів.
Мої досягнення на даному робочому місці: впровадження заходів з реформування системи закладів охорони здоров'я; успішний досвід відкриття нових підрозділів закладів охорони здоров’я.

Юрист

з 03.2011 по 10.2011 (7 місяців)
ТОВ «Еко-Синтез», Донецьк (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Правовий супровід діяльності компанії, розробка договорів, проектів юридичних документів; представництво інтересів компанії на стадії досудового врегулювання та безпосередньо в судах з питань, що випливають із сфери діяльності компанії; претензійно-позовна робота, підготовка процесуальних документів, участь у судових процесах; реєстрація підприємств під ключ; вирішення податкових спорів; послуги арбітражного керуючого.

Юрист

з 06.2006 по 11.2010 (4 роки 5 місяців)
ТОВ «Юридична компанія «Єсін та Партнери», Донецьк (Юриспруденція)

Реєстрація підприємств, претензійно-позовна, договірна робота, представництво фізичних та юридичних осіб у суді, вирішення податкових спорів, послуги арбітражного керуючого.

Юрист

з 09.2005 по 06.2006 (9 місяців)
Юридична агенція з вирішення господарських проблем, Бахмут (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг, представництво в суді, претензійно-позовна робота, послуги арбітражного управляючого.

Освіта

Українська інженерно-педагогічна академія м. Харків

Публічне управління та адміністрування (магістр), Харків
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)

Магістр (червоний диплом)

Донецький юридичний інститут МВС України

Ад'юнктура, Донецьк
Вища, з 2011 по 2013 (2 роки)

Отримала кандидатський мінімум

Донецький університет управління

Фінансы, фінансист, Донецьк
Вища, з 2006 по 2008 (2 роки)

Фінансист (закінчила з відзнакою)

Донецький юридичний інститут МВС України

Правознавство, юрист, Донецьк
Вища, з 2001 по 2005 (4 роки)

Юрист (червоний диплом)

Додаткова освіта та сертифікати

Інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів

2001

Донецький національний університет (Business English)

2007, 8 месяців

Донецький навчальний центр ТОВ «Економічне та правове сприяння»

2005, 12 місяців

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office ЛІГА:ЗАКОН Знання чинного законодавства з урахуванням останніх змін. Досвід складання договорів, розроблення правових актів. Досвід публічних виступів. Проведення правової експертизи документів. Повне правове забезпечення діяльності підприємства. Цілеспрямованість Впевненість Досвід представлення інтересів в судах різних інстанцій Знання держ. реєстрів Знання законодавства України Складання процесуальних документів Знання процесуального права Претензійно-позовна робота Знання цивільного законодавства Представництво в судах Укладання договорів Комунікабельність Аналіз компаній на YouControl Робота з правовими базами НАУ Знання правових баз даних

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Аналітичні здібності, уважність, доброзичливість, ініціативність, старанність, комунікабельність, логічне мислення, спостережливість, обов'язковість, відповідальність, принциповість, прагнення особистісного зростання та розвитку, високий рівень працездатності, стресостійкість, впевненість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: