Резюме від 28 січня 2019 PRO

Василий

Начальник безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

начальник служби безпеки

з 09.2013 по 06.2015 (1 рік 9 місяців)
Таркетт Вінісін, Івано-Франківськ (Хімічна)

Організація безпеки в повному обємі

Заступник директора заводу з режиму та господарської частини

з 01.2011 по 01.2012 (1 рік)
ДП МО України " 63 котелозварювальний завод", м. Івано-Франківськ (промисловість, продаж)

Організація рівня безпеки та зберігання і рух майна на належному рівні

Освіта

Академія СБ України

Правознавство, Київ
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 9 місяців)

Академія ПВ України

Охорона ДК України, м. Хмельницький
Вища, з 1994 по 1998 (3 роки 10 місяців)

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

Пукіш Роман Євгенович

Пукіш Роман Євгенович

Генеральний директор, міжнародна компанія " Таркетт Вінісін"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Резюме
Тугай Василь Миколайович
Телефон моб., [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»),
Народився 23 січня 1974 року в м. Івано-Франківську. У червні 1992 року був призваний до лав Збройних сил України для проходження строкової військової служби. У березні 1994-го року звільнений в запас. В липні того ж року призваний для проходження військової служби за контрактом у званні сержант до навчального загону прикордонних військ України. Вступив на навчання в Академію прикордонних військ України у Хмельницькому, яке успішно закінчив у званні лейтенанта в 1997 році. В подальшому проходив службу на різних ділянках та посадах прикордонних військ України. У грудні 1999 року був відібраний для подальшого проходження військової служби в спеціальні підрозділи СБ України. 2001-го вступив на юридичний факультет Академії СБ України ( спеціалізація «правознавство»), який закінчив у 2007-му. Поряд з вказаною діяльністю продовжував військову службу на посадах оперативного складу(ст. оперуповноважений) та керівного складу підрозділів СБ України.
У грудні 2010 року був звільнений з лав СБ України в запас за вислугою років . Маю ряд державних відзнак та нагород.
В січні місяці того ж року продовжив трудову діяльність на державному підприємстві міністерства оборони України « 63-й котельно-зварювальний завод» на посаді заступника начальника заводу з режиму та господарсько-побутових питань. В подальшому у травні 2012 року був запрошений на посаду начальника служби безпеки тепличного господарства. Після того у січні 2013 був переведений на посаду заступника директора вказаного господарства. В подальшому з вересня 2013 року по 2015 рік продовжив свою трудову діяльність на посаді начальника служби безпеки міжнародної компанії . Також в подальшому протягом 2016 року я в якості начальника безпеки надавав на не офіційному статусі послуги по організації та забезпечення безпеки ряду обєктів роздрібної торгівлі а також відпочинкових комплексів Яремчанської зони (Карпати - Буковель). В подальшому протягом 2017 року здійснював забезпечення організаційнних охоронних заходів на Комунальному підприємстві Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на посаді фахівця відділу охорони.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, однак свої погляди відстоюю активно та аргументовано, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити. Шкідливих звичок не маю.
ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ

Практичний досвід роботи з комп’ютером. Маю права водія та досвід керування автомобілем. Хобі – футбол, читання, кулінарія.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: