Резюме від 15 жовтня 2023 PRO

Андрій

Провідний фахівець, вагонник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з логістики (Вагоннік)

з 11.2015 по 11.2021 (6 років)
САГ Логістик Україна (НОВОТРАНС-УКРАЇНА), Київ (Транспорт, логістика)

Організація ремонту вагонів в ТОР, ДР, заключення договорів на ТОР - ДР. Купівля запасних частин на вагони. Повністью вся робота по організації ремонту вагонів.

Інженер ІІ категорії

з 06.2012 по 11.2015 (3 роки 5 місяців)
Дарницький вагоноремонтний завод, Київ (Залізнична дорога)

Перевірка документів вагонів з деповського ремонту, слідкування вагонів які знаходяться за кордоном ремонт їх оплата за ремонт, робота з вагонами які підлягають технічному огляду, робота з податковими накладними актами використаних робіт, заадресування вагонів в ремонт, перевірка документів вагонів які вийшли з ремонту за кордоном. Робота з програмами ТМ - карта (розрахунок маршруту), ACOPB, intranet internet, справками по ACOPB. Заключення договорів. Виїзд в відрядження по залізницям України. Перевірка вагонів по справкам 2612, 2610, 2651, 2653, 2731 (АСОРВ). Оформлення актів технічного обслуговування та паспортів. Оформлення технічних рішень. Спілкування і робота з Укрзалізницею та залізницями України. Робота з актами технічного стану паспортами на вагони які підлягають перереєстрації в ГІОЦ. Робота з документами ВУ-36, ВУ-23, ВУ-22, ВУ-35, ВУ-41, розрахунково дефектними відомістями. Листування з компаніями телефонні переговори. Нагородження "подяка за сумлінне ставлення до виконання своїх посадових обов'язків. Робота з вагонами які підлягають технічному діагностуванню, огляд вагонів з організаціями ДІІТ, УкрНдів, АЗОВМАШТЕСТ, ДНДЦ-УЗ на ст. Дарниця та на заводі ДВРЗ, з подальшим наданням технічного рішення вагонів в ремонт або виключення.

Освіта

Державний економіко-технологічний університет транспорту

Вагони вагонне господарство, Київ
Вища, з 2008 по 2012 (3 роки 9 місяців)

Київський технікум залізничного транспорту

Вагони вагонне господарство,, Київ
Середня спеціальна, з 2004 по 2008 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Excel Користувач Internet MS Word

Додаткова інформація

Права категорії B з 18.07.2007 наявність автомобіля
Відповідальний, комунікабельний, веселий, товариський, пунктуальний, витривалий, стрессоустойчивий і цілеспрямований. Здатність швидко навчатися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами