Валерий

Бренд шеф-кухар (world cuisines)

Розглядає посади: Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Вид зайнятості: повна, неповна
Вік: 39 років
Місто проживання: Київ
Готовий працювати: Інші країни, Київ
Розглядає посади:
Бренд шеф-кухар (world cuisines), Бренд-шеф, амбасадор, консультант, Керівник виробництва
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд Амбасадор

з 08.2025 по нині (5 місяців)
Вічунай-Україна, Київ (Харчова промисловість)

Робота з клієнтами, розвиток та просування бренду.

Бренд шеф консультант

з 05.2023 по нині (2 роки 8 місяців)
Асканія FMCG, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Консультація по підбору сировини імпорт.Майстер-класи та навчання для співробітників компанії. Аналітика, відпрацювання продукції. Рекомендації по використанню. Активація контактів клієнтів.

Бренд Шеф

з 09.2021 по 10.2025 (4 роки 2 місяці)
Євразія, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Стандартизація и оптимізація процесів, реструктуризація кухні,проведення майстер-класів та івентів, навчання персоналу, розвиток бренду, контроль якості.Розробка та обновлення меню, впровадження кулинарних трендів кухонь світу, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту.Проектування та запуски нових закладів і форматів закладів.

Бренд Шеф

з 09.2020 по 09.2021 (1 рік)
Жовте Море, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу , впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійськіх кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, проведення тендерів з постачальниками, відкриття нових проєктів.

Бренд Шеф

з 01.2019 по 06.2020 (1 рік 6 місяців)
ТОВ Сушия, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, впровадження кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, проведення івентів, розвиток бренду.

Brand Chef

з 09.2018 по нині (7 років 4 місяці)
Valerii Sharov Asian Cuisines, Украіна (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка та оновлення меню, навчання персоналу, кураторство, впровадження та розвиток кулинарних трендів Азійських кухонь, підвищення эфективності кухонь підприємств, оптимизація фудкосту, відкриття нових проєктів, консультації, проведення Майстер-класів , Івентів. Проєкти:(Сушия,Муракамі,Євразія, Жёлтое Море, Yoki, Roll club Asian, Sam dim Sam, Viet nяM,Pinko Kitsune,Ascania Frozen,Vicunai, Устричная, Монако, Mao Lee,...)

Executive Chef

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
Ресторан KOYA, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню, підбір та навчання персоналу, контроль якості продукції, проведення інвентаризацій,планування роботи кухні.

Consulting Chef

з 04.2017 по 04.2018 (1 рік)
ресторан Монако, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню, запуск азійського направлення кухонь, підбір та навчання персоналу,кураторство.

Brand Chef

з 10.2016 по нині (9 років 3 місяці)
Новый Проект, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Проведення івентів та майстер класів,робота з клієнтами,проектування кухонь,проєкт Кухні Світу.

Executive Chef

з 09.2015 по 09.2016 (1 рік)
MEIWEI, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчання персоналу, складання і оновлення меню, підбір персоналу,підбір постачальників, запуск ресторану, контроль якості, безпосередня робота на всіх процесах кухні.

Executive Chef

з 02.2013 по 08.2015 (2 роки 7 місяців)
carte blanche, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з азійськими кухнями, робота з постачальниками,підбір персоналу,планування роботи кухні, постійна клієнтура.

Освіта

кнтеу

Менеджмент отельно-ресторанного бизнеса, киев
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Также среднее специальное образование , вку (технология приготовления)
младший специалист

Додаткова освіта та сертифікати

школа английского языка

сейчас

Знання і навички

  • Работа непосредственно на всех процессах
  • Составление меню,обучение персонала,запуск проектов,кураторство,
  • Дисциплінованість
  • Самомотивація
  • Адаптивність
  • Комунікабельність
  • Пунктуальність
  • Здатність до навчання

Знання мов

Англійська — початковий

Рекомендації

  • Ювчик Т,О

    Ювчик Т,О

    Директор, Ресторан Boccaccio Марокана

    Контактні дані приховані
  • Константин Смолий

    Константин Смолий

    Ресторатор

    Контактні дані приховані
  • Сухенко Леся

    Сухенко Леся

    Менеджер, Новый Проект

    Контактні дані приховані
  • Скороход Вадим Витальевич

    Скороход Вадим Витальевич

    Директор, Рестораны Монако Купеческий Двор 2Бобра

    Контактні дані приховані
  • Ходисько Антон

    Ходисько Антон

    Генеральный Директор, ТОВ Сушия

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

На кухне с 17лет, трудолюбив, огромное желание творить, хочется передавать свои навыки, в багаже хороший опыт запусков, проектов, их масштабирование.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: