Андрій
Керівник ресторану, адміністратор, бармен, офіціант
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто проживання:
- Дрогобич
- Готовий працювати:
- Дрогобич, Трускавець
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2937657
Досвід роботи
Керівник ресторану
з 05.2017 по 10.2018
(1 рік 5 місяців)
Black Fox, Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Планування, організація і контроль роботи закладу;
• Планування та організація робочого часу персоналу (складання графіків)
• Контроль якості обслуговування гостей;
• Організація діловодства (місячні звіти, внутрішні стандарти для працівників, вдосконалення технологічних карт)
• Інвентарізація;
• Знання касової дисципліни;
• Підбір персоналу
Адміністратор ресторану
з 10.2015 по 11.2016
(1 рік 1 місяць)
Київська-Русь Східниця, смт.Східниця (Готельно-ресторанний бізнес)
Дотримання стандартів обслуговування; прийом замовлень і організація банкетів; контроль за роботою персоналу; Замовлення продукції; Cпівпраця з постачальниками ;Робота з накладними ;Організація тренінгів навчання персоналу;
Адміністратор ресторану
з 11.2014 по 10.2015
(11 місяців)
Готель Київська-Русь Буковель, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Ведення документації ; Робота з накладними ; Складання графіку роботи персоналу;Рішення адміністративних питаннь;Організація бенкетів, фуршетів;Навчання персоналу стандартам ресторану та програмному забезпеченню; Контроль за проведенням
інвентаризацій;
Бармен
з 02.2013 по 07.2014
(1 рік 5 місяців)
Відпочинково-оздоровчий комплекс “Вернигора”, м.Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
обслуговування відвідувачів за барной стійкою асортименту алкогольних і безалкогольних напоїв, холодних і гарячих блюд і закусок з дотриманням правил подачі;
Офіціант,Бармен
з 08.2011 по 09.2013
(2 роки 1 місяць)
Розважальний комплекс “Міленіум” Ресторан "Гетьман", м.Трускавець (Готельно-ресторанний бізнес)
Слідкування за порядком і чистотою залу, дотримання стандартів обслуговування, прийом замовлень і організація банкетів, організація концертів, вечорів живої музики, контроль за роботою персоналу.
Освіта
Дрогобицький нафтовий коледж
Геолого-експлуатаційний Експлуатація нафтових і газових свердловин, Дрогобич
Середня спеціальна, з 2008 по 2011 (2 роки 10 місяців)
Додаткова освіта та сертифікати
Karpaty.info School (SKI SCHOOL)
2тиждні
Прикарпатський інститут ім. М. Грушевського МАУП Менеджмент туризму та готельного бізнесу м.Трускавець
2012 6 місяців
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Рекомендації
-
Яремій Володимир Іванович
Менеджер по набору персоналу, Розважальний комплекс “Міленіум” Ресторан "Гетьман"
Контактні дані приховані -
Цаберябая Дарія Василівна
Керуючий відпочинково-оздоровчим комплексом, Відпочинково-оздоровчий комплекс “Вернигора”
Контактні дані приховані -
Мальченко Богдан Іванович
Керуючий готелем, Готель Київська-Русь Буковель
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Куспись Андрій Вікторович
моб. тел. [
e-mail:[
Дата народження: 10.09.1991р.
Мета
Заміщення вакантної посади.
Професіональні навики і вміння
- Windows, MS Office,R-Keeper, Internet – досвідчений користувач;
- Володію вільно російською мовою, знання англійської мови на середньому рівні. Рідна мова – українська.
Інше
- Комунікабельний, урівноважений, завжди аргументовано відстоюю свою думку;
- Готовий до переїзду і відрядженнь
-одружений.
Схожі кандидати
Керуючий рестораном, управляючий готельно-ресторанним комплексом
40000 грн, Дрогобич, Борислав
,
ще 5 міст
Администратор ресторана, официант
Трускавець
Бармен, бариста, офіціант
Дрогобич
Директор мережі ресторанів, ТРЦ, готельно-ресторанного комплексу
80000 грн, Київ, Львів
,
ще 3 міста
Офіціант, бармен, бариста
Дрогобич, Трускавець
Директор магазину, керівник торгового відділу, менеджер з продажу
15000 грн, Дрогобич