Резюме від 24 лютого 2017

Людмила

Продавец-консультант, 4 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Макарів
Готовий працювати:
Березівка (Одеська обл.), Калинівка (Вінницька обл.), Макарів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Користувач Internet Adobe Photoshop CorelDRAW Adobe Illustrator Впевненість Adobe InDesign Adobe

Додаткова інформація

Освіта : 2008-2013 рр. - Київський національний університет культури і мистецтв, спеціальність - графічний дизайн .
Досвід роботи : з вересня 2011 року по лютий 2014 року працювала художнім керівником в місцевому Будинку культури. Займаючи цю посаду я організовувала концерти до різних свят,писала до них сценарії, підбирала репертуар для учасників , з якими виступали на оглядах художньої самодіяльності .
З грудня 2013р. по квітень 2014р. працювала менеджером по роботі з клієнтами в веб-студії, яка займалася створенням сайтів та рекламою в інтернеті. В мої обов'язки входило : пошук клієнтів, зустрічі та обговорення подальшої спільної співпраці.
З травня 2014 р. по листопад - працювала продавцем-консультантом в садовому центрі "Botanic market" . Там доглядала за рослинами та продавала їх ; консультувала клієнтів , допомагала їм обрати рослини.
Спеціальні знання та навики: ПК – MS Office, Інтернет- як упевнений користувач; українська мова (рідна), російська мова (вільно). Навики роботи з програмами Adobe Illustrator, Photoshop , InDesign ; CorelDRAW - середній рівень.
Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, порядність, чемність , вміння працювати у команді, неконфліктність . Адекватно реагую на критику та зауваження .

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Продавець-консультант
Калинівка (Вінницька обл.)

Продавець-консультант
Калинівка (Вінницька обл.)

Продавець-консультант
16000 грн, Макарів

Продавець-консультант
Калинівка (Вінницька обл.)

Продавець-консультант
Калинівка (Вінницька обл.)

Продавець-консультант
Калинівка (Вінницька обл.)

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: