Резюме від 21 листопада 2016

Сергій

Системный администратор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Ніжин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Пенсионер МВД

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Кудлай Станіслав Сергійович
Ніжин вул.Революції 34
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.Н. 12.06.1990 р.

ОСВІТА
В 2007 році закінчив Ніжинську ЗОШ І-ІІІ ст. №7
В 2011 отримав освіту бакалавра в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Інженер програміст».
В 2012 отримав освіту спеціаліста в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу за спеціальністю «Інженер програміст».
ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
З 2009 р. до 2012 р. працював інженером в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу на кафедрі «Автоматизації і комп’ютерних наук»
З 2012 р. і дотепер працюю кабельником-лінійником в м. Ніжин ТОВ ТРК "Епсілон"
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Характер спокійний, врівноважений, але свої погляди відстою активно і аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, честний, пунктуальний, вмію аналізувати і логічно мислити, швидко навчаюсь, готовий до швидкого засвоювання нового матеріалу. Шкідливих звичок не маю. Добре знання комп’ютера, мережевого обладнання. Вміння в телефонному режимі вирішувати питання зв’язані з працездатністю комп’ютерної техніки, мережевого обладнання.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Комп’ютерні послуги/системне адміністрування , адміністрування систем під управлінням ОС Windows, діагностика та ремонт ПК, встановлення програмного забезпечення, налаштування та оптимізація системи., вільне користування і настроювання мережі Інтернет, встановлення, настройка, підтримка мереженого обладнання, підключення периферійних і додаткових пристроїв, налаштування офісної техніки обслуговування оргтехніки, встановлення ОС Windows, знання таких програм: MS Office, Photoshop, Corel Draw, мова html на початковому рівні.
Володію російською мовою, англійською – читаю та перекладаю з словником. Рідна мова - українська
Практичний досвід роботи з комп’ютером.
Маю водійські права категорії А, В, С і досвід водіння..
01.07.2015 р.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: